MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2013. november 30., szombat
Maxim Kiadó jóvoltából előreláthatólag november 29-én megjelenik
Sherry Gammon: Szerethetetlen című könyve. Ennek örömére a Blogturné Klub tíz bloggere egy blogturné keretein belül bemutatja Maggie és Seth kalandjait!
2013. november 21-től minden nap egy-egy blogger teszi közzé a véleményét a könyvről, illetve rengeteg, a történethez kapcsolódó érdekességgel is találkozhattok majd, ha velünk tartotok. 

Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és szereplőiről, hanem ahogy az lenni szokott, nyerhettek is!hanem ahogy az lenni szokott, nyerhettek is!


Sorozat: Port Fare #1
Kiadó: Maxim
Oldalak száma: 366
Borító: puhatáblás
ISBN: 9789632613437
Kiadás éve: 2013
Fordító: Kleinheincz Csilla
Ár: 2 990,- Ft
MFKata: 4,5
A tizenhét éves Maggie Brown kiugró arccsontjával és karikás szemével a kábítószeres modellek mintapéldánya lehetne. Maggie problémáját azonban nem a drogok, hanem az anyja jelenti. A lány ráadásul egyre jobban belegabalyodik Seth Prescottba, az új srácba a suliban, és attól fél, hogy a fiú is cserben fogja hagyni, mint mindenki más. Seth Prescott a rendőrség beépített embereként került a Port Fare High iskolába, de munkája dacára beleszeret Maggie-be. Miközben Seth azon fáradozik, hogy a New York állambeli Port Fare-t megszálló szadista drogdílereket kifüstölje a kisvárosból, a hajsza halálosra fordul, és Maggie élete is veszélybe kerül. Seth és Maggie önmagukat is megismerik humorral tarkított, összetört szívekkel övezett, romantikus útjukon, és eközben a világuk mindörökre megváltozik.

Sherry Gammon első regénye, a Szerethetetlen egy trilógia első kötete. A sorozat az emberi szellem erejét és kitartását hirdeti – és azt, hogy soha nem szabad feladni, különösen ha szerelemről van szó.

Véleményem

Az elmúlt hónapokban biztossá vált számomra, hogy nálam a Maxim Kiadó Dream válogatása bizony mind olvasásra és polcra kerül. Így a Szerethetetlen is azonnal várólistás lett.

A történet mondhatnám, hogy nem szokványos azzal, hogy Maggie anyja egy alkoholista nő, aki minden kudarcáért a gyermekét okolja, de sajnos nem az. A szomorú valóságot tükrözi, hogy van ilyen a való életben is. Barbara tizenévesen esik teherbe egy "elferdűlt" szombat esti házibuliban, majd miután megszülte gyermekét, azt a szülei gondjaira bízza. Sajnos Maggie nem sokáig élvezheti nagyszülei szeretét, így kénytelen az erős alkoholista anyjával együtt élni egy lakókocsiban, aki annyira nem veszi a fáradtságot, hogy ételt adjon gyermekének. 

De ahogyan a mesékben, itt is jön a lovag, aki megmenti Maggie-t. Vagy legalábbis nagyon igyekszik, Seth az, akit egy titkos rendőrségi csoport a MET szervez be, hogy segítsen a helyi kábítószerterjesztő banda után járni. Seth az, aki megmutatja Maggie-nek, hogy milyen szeretve lenni és a türelmes udvarlásával, bizony az én szívemhez is megtalálta az utat.
... nem csak itt akarok lenni- Gyengéden megcsókolta az ajkamat. - Hanem itt is. - Ajkával végigsimított homlokomon. - És a szívedben. Senkit nem szerettem még így.
Bár tény, hogy Sethet nagyon nehezen tudtam elképzelni zsaruként, illetve ha zsaruként gondoltam rá, akkor nehezen ment, hogy tizenéves végzősként gondoljak rá, de egy idő után ez már mellékes volt, elvarázsoltak a csodaszép zöld szemek.

Igen, volt egy olyan érzésem, hogy ez egy modern mese. Csak itt már nem gonosz mostoha van, hanem gonosz édesanya, aki képtelen a függőségén túllátni- és nem egyszerű ellenségek vannak, gonosz démonok és áriák, hanem gonosz kábítószerkereskedők és gyilkosok.  Viszont nekem szükségem van ilyen könyvekre néha, hogy érezzem a jót is a világban, hogy hinni tudjak továbbra is. Tudom, hogy fikció, de mégis jó hinni abban, hogy nem halt ki az udvariasság és lovagiasság, mint Seth és tudni azt, hogy minden jó és szép lesz a végén. 
Egy menedék kellett neki a vihar elől, egy hely, ahol biztonságban érezheti magát, és valaki, aki megnyugtathatja, hogy senki sem szerethetetlen.
Nem egy nagyon pörgős és akcióban gazdag könyv, de érzelmeiben kárpótolja az olvasót ezeknek a hiányától, romantikus könyv a javából.

Olvass bele a könyvbe!!!


Ha az elsők közt szeretnéd olvasni, akkor rendeld elő 30% kedvezménnyel a képre kattintva

https://docs.google.com/forms/d/1hlwGnkD95CozyQejdxani7d0a8VgyefWZiIsXhIVz1o/viewform

Nyereményjáték

1. Töltsd ki a Rafflecopter dobozt és lájkold a kért oldalakat
2. Minden blogon keressetek egy kiemelt betűt, majd a 10 betűből kirakott szót (amiből kiderül, hogy Maggie miben kéri Seth segítségét) írjátok be a Rafflecopter megfelelő rublikájába.
a Rafflecopter giveaway

A blogturné állomásai


11/27 Szilvamag - a sorozatról
11/28 Nem harap a... - a megfilmesítésről
11/29 Angelika blogja - playlist
11/30 MFKata gondolatai - trailer
12/01 Kristina blogja - dreamcast
12/02 Deszy Könyvajánlója - interjú
12/03 Kelly Lupi olvas - Deleted Scene
12/04 Dreamworld - idézetek
12/05 Roni olvas - karakterek
12/06 Könyvszeretet - A szenvedélybetegségekről

MFKata a Blogturné Klub csoport tagja

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum