MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2016. október 6., csütörtök

A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából hamarosan megjelenik Kerstin Gier Silber-trilógiájának második kötete. Könnyű lenne azt hinnünk, hogy Silber, a sajtos lány, élete könnyebbé vált az elmúlt időszak eseményei után, de valóság nem ilyen egyszerű.. Mind a való életben, mind az álomvilágban újabb kihívások állnak a lány előtt.
Tartsatok velünk ti velünk a 2016. október 2-12. közt megrendezésre kerülő blogturnéban, és ha részt vesztek a nyereményjátékban, megnyerhetitek a kiadó által felajánlott három példányt Kerstin Gier: Silber - Az álmok második könyvéből.


Szerző: Kerstin Gier

Kiadói sorozat: Vörös Pöttyös

SorozatSilber #2

Besorolásfantasy, humorromantikusYA

Oldalak száma: 344

ISBN: 9789633997536

Fordító: Szakál Gertrúd

Megjelenés: 2016. október 4.

Eredeti ár: 2 999,- Ft

MFKata: ★★★★★ (kedvenc)

Moly Goodreads   Blogturné Klub  Olvass bele! Rendeld meg!
És ebben a pillanatban, a hirtelen támadt csendben meghallottam azt az ismerős, vészterhes matatást mindössze néhány méterre tőlem. Bár senkit sem láttam, és egy bölcs hang a fejemben figyelmeztetett, hogy ez csak álom, mégsem tudtam megakadályozni, hogy lassan elhatalmasodjon rajtam a páni félelem. 
Anélkül, hogy pontosan tudtam volna, mit teszek, és ki elől menekülök, ismét futásnak eredtem.

Véleményem

A Silbert lassan egy éve olvastam, de az még mindig erősen él bennem, hogy mennyire tetszett. Pont ezért is tartottam annyira a második résztől, mert nem akartam csalódni, valamint féltem, hogy nehezen tudom felvenni a fonalat, nem emlékeszem majd a nevekre és leginkább arra, hogy mi is volt az álmokkal.

De minden kétségem alaptalannak bizonyult. A könyv, a történet már az első oldalakon beszippantott és ez a misztikus légkör újra elvarázsolt!

Még mindig csodálatos ez álombéli ajtós labirintus, ahogyan az ajtók tükrözik a tulajdonosuk lelkét és lelki állapotát. Illetve ahogy főhőseink kihasználják az álmok adta határtalan lehetőségeket. Az alakváltások, a randevúk, az ajtó biztonsági rendszere, de a legjobban az alvajárós rész döbbentett meg.

Henry és Liv kapcsolata is bájos, tipikus első szerelem. Talán pont ezért is tartok tőle. No persze Henry sem segít rajta, mert bármennyire is kedvelem ezt a laza, vagány típust,mégis úgy érzem, hogy tartogat még bőven meglepetéseket. És nemcsak a könyvben kiderülő turpisságokra gondolok, érzem, hogy van még ott valami a mélyben. 
Graysonról nem is beszélve. Amennyire úgy gondoltam az előző részben, hogy a kezdeti szerelmi háromszög feloszlott, most ez egyáltalán nem úgy tűnik. Hála az égnek Gier történetei mentesek a két fiú közti örlődésektől, de remélem nem jutunk el odáig, mert én nem tudnék választani a két fiú közül. Vagyis de, én azt hiszem Henryt szeretném az igazinak, Grayson maradjon csak meg a szexi mostohatesó státusznál!

Persze a törpök élete nemcsak játék és mese… Már az első lapokon akad egy-két rejtély és az oldalak számával bizony a rejtélyek száma is megnő. Például van valami láthatatlan dolog a folyosókon, van egy őrült fickó is hatalmas kalapban, aki össze-vissza beszél folyton (és persze kiderül, hogy mégiscsak értelmes, amit mond). És természetesen Anabel sem tűnt el végleg és még szegény Mia álmaiba is besettenkedik valaki… szóval csavarodnak a szálak rendesen, aztán a könyv vége felé újra igazán izgalmassá válik minden.

Nem szeretném semmi fontosat elárulni, de az utolsó oldalak felteszik az i-re a pontot és nagyon jó kis befejező kötetre számíthatunk, ami ha minden igaz jövőre érkezik!!! Hurrá!

Jah és el ne feledkezzünk a kis bloggertársam Secretaryról sem! Annyira tenyérbemászó és idegesítő, hogy muszáj megemlíteni! A kilétére már erős gyanúm van, de még mindig nem tudjuk, hogy ki rejtőzik a szörnyű cikkek írója mögött. Vagy mégis? Tippeket hozzászólásban várom! 

Ez a kötet is annyira jó, mint amilyet megszokhattunk Kerstin Giertől: könnyed, humoros, szórakoztató és letehetetlen! Minden bajra gyógyír, ahogyan Lottie vaníliás kiflije is (amiről majd egy újabb postban olvashattok)!


Olvass bele az ikonra kattintva>>  Olvass bele!
Rendeld meg a könyvet az ikonra kattintva>> Rendeld meg!

Mr. Wu bölcsességei 2#

A képre kattintva nagyobb méretben olvashatóak a bölcsességek.

Játsszunk!

Az álmok részei a mindennapi életünknek, azonban néha sokkal többet tesznek értünk, mint hinnék - ihletet vagy útmutatást adhatnak, sőt néhány esetben próféciaként is tekinthetünk rájuk. A mostani nyereményjátékban az a feladatotok, hogy kitaláljátok, melyik híres ember álmáról olvashattok az egyes állomásokon, a helyes választ pedig beírjátok a rafflecopter megfelelő sorába. A helyes megfejtők közt a Könyvmolyképző kiadó felajánlásából kisorsolunk három példányt Kerstin Gier: Silber - Az álmok második könyvéből.
Figyelem!
A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta.
A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


Az álmodó méhéből folyó eredt, ami egy idegen országban terebélyesedett ki.



10.02. Always Love a Wild Book
10.04. Sorok között
10.06. MFKata gondolatai
10.08. Deszy könyvajánlója
10.10. Dreamworld
10.12. Könyvvilág

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum