MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2012. március 30., péntek


Well, well, well... végre nem tudjuk kinyírni az Ősöket! háháhá! Végre egy nagyszerű hír! Komolyan féltem, hogy nem láthatom Niklaust!
Viszont a mód meglepett. Tényleg, eszembe sem jutott, hogy a vérvonallal fogják kijátszani a fehér tölgyet. És ha már a fehér tölgy... szegény drága vámpír-gyűlölő Alaric-alteregónk az, aki hozta megint a csavart... szóval mégsem sikerült kinyiffantani az altert. Szomorú :S

Kedvenc, mégis keserű jelenetem az a Stefan-Elena jelenet... mondja már meg valaki Elenának, hogy most kapcsoljon és futás vissza Stefanhoz, ha már ez a bolond ember vámpír rájött, hogy még mindig szereti őt!!!

Visszatérve a vérvonalra... nem tudom miért rémlik nekem, hogy Rose-t anno Elijah teremtette... vagy csak ő kergette őket. Már nem is tudom. Egy biztos, hogy annak idején amikor vámpírrá változtak már csak hárman voltak az ősök közül...

Klaus... örülök, hogy visszatért. Már hiányzott!

Bonnie... na ő most már kiakaszt. Elhiszem, hogy haragudhat Elenára, mert sok minden bajnak tényleg ő a gyökere. DE drága Bonnienk nem lenne ennyire szem előtt, ha nem lenne boszorkány. A vámpíroknak Elena nélkül is szükségük van/volt boszikra. Szóval nem tartom teljesen jogosnak a felháborodását.

A Delena jelenet... kedves volt, sőt... de én még mindig Stelena fan vagyok. Így csak mosolygok rajta. Inkább a Damon-Rebekah párosítás jobban a kedvemre van :-))

A szomorú hír az, hogy most 3 hétig, megint nincs rész... kénytelen leszek olvasásba folytani bánatom ;-)

2 megjegyzés:

  1. Én le voltam döbbenve a rész után, mintha egyre több érzelmi zűrzavar lenne bennem, ahogy folynak az események. :) Delena fan vagyok! Én örülök, hogy végre rájött, hogy hoppá van itt valami, még Damon iránt is. Viszont Stefan kapcsolhatott volna már hamarabb is, szóval meg is érdemelte...
    3 hét nekem ont jól jön tanulhatok, és nyáron maraton lesz, mind a 3 évadot megnézem, csak azokat reggeltől estig kell majd pár nap! :)

    VálaszTörlés
  2. Juj... Twilight-napot már tartottam, de TVD-Maraton serm rossz :-) Tuti ki fogom próbálni nyáron (amikor én is szabin leszek a skacoktól)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum