MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2014. december 8., hétfő




Kiadói sorozat: Arany pöttyös

Sorozat: Dublin street #2

Besorolás: erotikus, realista, romantikus, NA

Oldalak száma: ?

ISBN: 9789633990896

Fordító: Molnár Edit

Elit start:
2014. december 2.

Várható megjelenés: 
2014. december 12.

Eredeti ár: 2 999,- Ft

MFKata: ★★★★

Moly Goodreads   Blogturné Klub  Olvass bele!  Vedd meg!

Johanna egész élete a családja, legfőképpen az öccse, Cole körül forog. Apa nélkül, egy magatehetetlen anya mellett, kiskora óta ő egyengeti Cole sorsát. Kémia ide vagy oda, még a pasikat is aszerint választja ki, mekkora anyagi támogatást remélhet tőlük.
Cameron McCabe-hez azonban zsigerileg vonzódik. Elég csak ránéznie a szexi pultosra, máris liftezni kezd a gyomra. Felötlik benne, mi lenne, ha most az egyszer a saját igényeit helyezné előtérbe.
Cam is heves érdeklődést mutat Jo iránt, de a lány olyan áthatolhatatlan falat vont maga köré, hogy ember legyen a talpán, aki keresztülverekszi magát rajta.
Miután azonban Cam beköltözik a szomszédba, egyre nehezebben tudnak megálljt parancsolni az érzelmeiknek. Főleg mert Cam mindenáron meg akarja fejteni Jo titkát… még ha téglánként kell is lebontania a falat.


Tavaly nyáron olvastam a Dublin Street sorozat címadó első részét, ami lenyűgözött. Az első NA olvasmányaim egyike (bár azon lehet vitatkozni, hogy most pontosan NA vagy felnőtt könyv). Imádom a skót fickókat és Bradley annyira tipikusan skót, hogy azonnali szerelem lett. Attól függetlenül is kíváncsi voltam a folytatásra, hogy tudtam nem ő lesz a főszereplő

Szeretném megjegyezni, hogy én nagyon szeretem a visszacsatolásokat. Jó olvasni az ilyen sorozatoknál az előző szereplőkről, hogyan folytatódik az életük, amolyan nosztalgia az előző könyv után. Például kellemes emlékeket ébresztett bennem, ahogyan anno Joss becézte Bradleyt…
Ja, de most már neked is megvan a saját külön bejáratú őstulkod, aki… majd szépen betör.
Azok, akik szeretik az ilyen visszacsatolós könyveket ( Anna és a francia csók, Tökéletes kémia) azoknak bátran ajánlom a könyvet!

De ugye Jo és Cam nem egyenlő Joss-szal és Bradleyvel. 
Ez a könyv hangulatában, érzelmeiben is teljesen más. 

Általában nem hasonlítgatom a könyveket, de most ugye folytatásról van szó, így apró kivételt teszek. Miben más? Abban nincs hiba, hogy Cam is egy igazi skót „őstulok”, de ez a rész sokkal erotikusabb és talán kevésbé vicces. Bár volt pár ínyenc jelenet az első kötetben is, mégis itt a szenvedély perzselőbb és jóval több. 
Az emberek… nos, alapjában véve csodálatosak. De néha, sajnos, szörnyekké változnak, akik elől az otthonaikban keresünk menedéket. Rettegünk, hogy a szörnyek betörnek a lakásunkba. És nincs annál szomorúbb, ha már eleve bent vannak. A szüleink azért vannak, hogy óvjanak és védelmezzenek minket. Régen rossz, ha ők maguk válnak szörnyeteggé.
A családon belüli erőszak és az alkoholizmus adja az egyik és a legtöbb konfliktust a könyvben, mégis megmaradt romantikus történetnek, ami nagyon könnyen olvasható és nagyszerű kikapcsolódást nyújt, így azok nem fognak csalódni akik hasonlóan kellemes történetre vágynak, mit a könyv elődje.

Viszont nem tudtam azonosulni a kezdeti Johannával, mert ésszel felfogtam, hogy miért tesz meg ennyit a testvéréért, de a szívem nem értette meg. Erre én képtelen lennék. És arra is, hogy ne fogadjam el a barátaim segítségét. Hisz a barátok ezért vannak, fordított helyzetben neki is rosszul esett volna… Ráadásul sok mindentől megkímélte volna magát, de hála az égnek a szerelem és persze Cam jó irányba fordította a lányt és a végén már nem éreztem annyira idegennek a lépéseit. 

Cam, mint már említettem egy igazi skót. Akinek ráadásul nagyszerű teste, csodaszép kék szeme, borostája van és tetkói. Nem is akármilyenek! Tetkómániásként örültem, hogy végre olvashattam a tetoválás „történetét” is. 

A kezdeti nehézségek ellenére is azt mondom, hogy nekem tetszett a London Road, bár nem sikerült felülmúlnia a Dublin streetet, mégis a könyv végén örömmel nyugtáztam, hogy az általam megkedvelt szereplőkről (Cole, Olivia) fogok még olvasni. Minél inkább tágul a Dublin street-i szerelmes párok köre, annál inkább a szívembe zárom őket. Olyanok ők lassan, mint egy nagy család.

Bár tudtam, hogy a Dublin Streetnek van pár része, azért mégis meglepett, hogy 
jelenleg 5 részt adtak ki külföldön, a hatodik jövőre várható. Reméljük az imáink meghallgatásra találnak és ezentúl évente kapunk egy-egy utcát ;-) 
Bizony, minden új rész egy új utcacímet kapott és minden történet egy régi szereplő saját történetét meséli el. 
A szereplők szempontjából a London Road az, ami most hangsúlyt kap, mert szerintem az elkövetkezendő szereplőket ebben ismerjük meg :-)
Nem árulok el vele spoilert, ezért most megismerhetitek a sorozat többi részét borítókkal és nevekkel 
Jaj nagyon várom, hogy újra Edinburghba „utazzam”!!!













Játsszunk!!!

Feladat:
  1. Minden bloggernél találtok egy képet, ami a könyv egyik helyszínét, illetve Edinburgh nevezetességét mutatjal. A feladatotok az, hogy megírjátok nekünk, hogy mi is ez pontosan, még egy jellemző mondatot is írtunk segítségként.
  2. Ahhoz, hogy esélyetek legyen a könyvnyereményre, mind a hét feladványt teljesítenetek kell!
  3. Figyelem! A kiadó csak Magyarország területén belül postáz. A nyerteseket pedig arra kérjük, 72 órán belül válaszoljanak az értesítő e-mailre, különben automatikusan új nyertest sorsolunkk!

A blogturné állomásai

11/28. - Angelika blogja
11/30. - Zakkant olvas
12/02. - Insane Life
12/04. - Kristina blogja
12/08. - MFKata gondolatai

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum