MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2016. július 7., csütörtök
Emlékeztek még Eve és David történetére a Stage Dive sorozatból? Az Ünnepi Könyvhéten megjelent a folytatás a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából, most pedig velünk tarthattok, hogy megismerjétek Mal, a zenekar rosszfiús dobosa, és a kissé szerencsétlen Anne kapcsolatát is.

Tartsatok velünk július 1-e és 13-a között, amikor hét blogger bejegyezésein keresztül követhetitek nyomon őket, és ha velünk játszotok, megnyerhetitek a kiadó által felajánlott 3 nyereménypéldány egyikét!

SzerzőKylie Scott

Kiadói sorozat: Rubin pöttyös

Sorozat: Stage Dive 2.


Oldalak száma: 378

ISBN: 9789633996720

Fordító: Császár László

Megjelenés: 
2016. június 8.

Eredeti ár: 2999,-Ft

MFKata: ★★★★★

Moly Goodreads   Blogturné Klub  Olvass bele! Rendeld meg!

Csak arról volt szó, hogy úgy tesz, mintha egy rocksztár barátnője lenne. Arról nem, hogy bele is szeret...
Mal Ericson, a világhírű Stage Dive rockbanda dobosa villámgyorsan rendbe akarja tenni az életét – egy rövid időre legalábbis. Úgy gondolja, a látszathoz az is éppen elég lesz, ha egy igazi jókislánnyal kezd mutatkozni. Nem úgy tervezte, hogy ez az átmeneti helyzet állandóvá válik, és nem sejthette, hogy éppen így találja meg az igazit.
Anne Rollins álmában sem gondolta volna, hogy megismerkedik majd a rock egyik istenével, akinek a posztereivel tinédzserkorában ki volt plakátolva a szobája – és különösen nem ilyen körülmények között. Anne ugyanis anyagilag nem áll valami jól. Illetve nagyon nem. Ugyanakkor érzi, hogy ha pénzért cserébe úgy tesz, mintha a vad partiarc dobos csaja lenne, annak semmiképpen nem lehet jó vége. És teljesen mindegy, hogy mennyire szexis pasi Mal. Vagy mégsem?

Véleményem

Karácsonykor került a boltokba a Lick, a Stage Dive sorozat nyitókötete. Bár a sorozat kötetei külön-külön történetben mesélik el a zenekar tagjainak életét, nem árt megjegyezni, hogy időrendiség áll fent közöttük, így mindenképpen javasolnám, hogy sorban olvassátok őket.

Ahogyan David Ferris történetét is Ev szemszögéből ismerhettük meg, most az ott megismert életvidám és rettentő jó humorral megáldott dobos, Mal Ericson történetét pedig Anne Rollins szemén keresztül látjuk.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Anne-t viszont nem olyan könnyen kedveltem meg, mint anno Ev-t. Ennek az az oka, hogy rögtön az elején átveri a szobatársnője. És hamar kiderül, hogy a kistesóját is szinte ő nevelte fel, feláldozta az életét érte, sőt még a főnökébe is szerelmes. Egy kicsit lúzernek tűnt nekem, aki képtelen kiállni saját magáért.

De feltűnik a színen a mi szexi dobosunk, aki úgy látszik, hogy kihozza mindenkiből a legjobbat és megtanítja Anne-t kiállni magáért és az igazáért. Akár vele szemben is. Sőt, amennyire vártam Mal sztoriját is, most az első jelenetekben ő pedig egy kicsit soknak tűnt. Túl vadnak, hangosnak és talán egy kicsit közönségesnek is. 

Viszont az írónő stílusa rendkívül gördülékeny és könnyen átlendültünk a kezdeti furcsaságokon, mi több ahogy kettesben vannak, sokkal inkább adják önmagukat és sokkal hamarabb kedveltem meg őket. A könyv felénél már teljesen rá voltam hangolódva Mal humorára, az évődésükre és azt kell mondanom, hogy a végére már úgy éreztem, hogy sokkal közelebb áll a történetük a szívemhez, mint az első kötet. Vagy a főszereplők lettek felszabadultabbak vagy én hangolódtam rá az őrültségükre, de a lényegen nem változtat, hogy nagyon jól szórakoztam rajtuk. 

Ez tipikusan az a könyv, amit nem ajánlok tömegközlekedési eszközön olvasni, mert arcpirongató jelenetekkel van tele és ha ez még nem lenne elég kínos, a következő momentum pedig olyan vicces, hogy képtelen van csendben kuncogni, csakis hangosan kacagni. Malcom Ericson tesz arról, hogy felejthetetlen élményben legyen részünk és tagadhatatlan, hogy az egója hatalmas, de legalább annyira lehet imádni is érte. 

Rocksztárok, zene, buli, szenvedély, humor kíséri végig a könyvet és nagyszerű szórakozást nyújt a new adult rajongóknak. Alig várom, hogy a folytatást is olvassam, mely az énekes Jimmyről fog szólni és ha az égiek is úgy akarják, akkor még idén a kezünkben is lehet. Tartsa meg a Kiadó a gyors kiadási tempóját!

Azt hiszem a Stage Dive szerintem ugyanolyan kedvenc sorozat lesz, mint a Maddox testvérek vagy a Van Dyken Egyetlen című sorozata. Bátran ajánlom nektek, ha ezeket olvastátok vagy ha egy szuper new adult kikapcsolódásra vágytok!

De addig is pár kedvenc idézet, hogy meghozza a kedvetek! 

Rendeld meg a puhakötéses könyvet az ikonra kattintva>> Rendeld meg!


Idézet-gyűjtemény

Mit is szoktak mondani a rosszfiúkról? Valakinek ideje lenne már feltalálnia az ellenszert.
Az élet egy dal, Anne! Játsszuk együtt!
Pasik és csajok soha nem lehetnek csak barátok, mert az egyik mindig bele van zúgva a másikba. Ez az élet rendje.
(…) -Szereted a palacsintát? -Ki ne szeretné a palacsintát?
-Pontosan. Mert aki nem szereti a palacsintát, annak sitten a helye. Zárjuk be őket, és dobjuk el a kulcsot!
Az élet rövid, és úgy kell élnünk, hogy minden perc számítson. Minél több időt kell együtt töltenünk azokkal, akiket nagyon szeretünk. Közel kell tartanunk magunkhoz őket.
Talán tényleg van valami abban, hogy az emberek olyan társat keresnek maguk mellé, aki emlékezteti őket a szüleikre. Ami egyszerre fantasztikusan ijesztő és beteges.
Rohadjanak meg ezek a rohadt rocksztárok, a rohadt nevetséges házassági ajánlataikkal meg a rohadtul csodálatos szagukkal, arcukkal, testükkel, hangjukkal, humorérzékükkel, eszükkel, nagylelkűségükkel és minden effélével együtt. (Nem feltétlenül ebben a sorrendben.)
Angyalkák meg kismadarak szállnának körülöttünk, tudod és… csak bámulnának bennünket egész idő alatt. A perverz kis disznók.
Képes lettem volna áruba bocsátani akármit, ha csak egyszer láthattam volna a meztelen seggét. A könyveimet, az e-könyv-olvasómat, a lelkemet, bármit. amit kell!


Játsszunk!



Mivel a regény férfi főszereplője, Mal tölti be a dobos szerepét a Stage Dive zenekarában, adja magát, hogy ebben a játékban híres rockegyüttesek dobosait kell kitalálnotok. Minden blogon találtok egy képet az adott zenészről, és segítségként a posztokban elrejtve megtaláljátok a zenekar nevét is. A Rafflecopter megfelelő dobozába a dobos és az együttes nevét is be kell írnotok! Ha velünk játszotok, megnyerhetitek a három nyereménypéldány egyikét.
Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk

07.01. CBooks
07.03. Angelika blogja
07.05. Deszy könyvajánlója
07.07. MFKata Gondolatai
07.09. Insane Life
07.11. Sorok között
07.13. Dreamworld

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum