MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2017. március 23., csütörtök

Ez a rovatom is rég volt, aminek az az oka, hogy bizony moziban is régen jártam.
Ellenben a naptáramban keményen belevéstem a március 22-i dátumot, hisz nem hagyhattam ki a nagy kedvencem megfilmesítésének első vetítését! 
Esküszöm, hogy nem vagyok beteg, csak egy nagy gyerek 😁.

Szóval és tettel: tegnap este, premier előtti vetítésen néztem meg 3D-ben magyarul a filmet. Az egyik gondom ebből is adódik, ugyanis a szinkronnal volt egy kis problémám. Szerettem volna előítéletek nélkül indulni, de az énekhangok is teljesen mások lettek és ebből kiindulva a hangszín is más, amitől én az egészet hamisnak éreztem. Belle és Mrs. Pots, de akár a ruhásszekrény hangja is. Erre az egyetlen gyógyír az lesz, ha megnézem hamarosan felirattal is a filmet! Bár az tény, hogy Gaston dala ugyanolyan pöpec volt, még akkor is, ha nem hallottam, hogy a "mellemet fürtösen borítja szőr" 😆Bár az is lehet, hogy most már csak a rosszfiúkra bukom 😀.


Igyekeztem az elmúlt időszakban kizárni a filmmel kapcsolatos híreket és kritikákat, de tegnap csak beleszaladtam, hogy mennyire lehúzták Emma Watsont. Tagadhatatlan, hogy a filme elején én is csak Hermione-t láttam benne, ami elég zavaró volt, de ha az ember picit megerőlteti magát, akkor már nem is olyan nehéz 😉 Mire Gaston megkéri a kezét, addigra már el is felejtettem Hermione-t. Aztán lehet, hogy én vagyok elfogult, de szerintem nem volt gond a munkájával!


Egy biztos, hogy nekem nagyon tetszett ahogyan a kedven rajzfilmem életre kelt. A rajzfilmbéli vicces részek itt is viccesek voltak, sőt a plusz poénok is. A dalok is jók voltak és hangszín ide vagy oda, én is (halkan) énekeltem. Az egész picit felnőttesebb volt, mert a karakterekről sokkal több háttérinfót kapunk, sokkal könnyebb megérteni Belle-t és a szörnyeteget is!

Megjegyzés: nem tudok szó nélkül elmenni a meleg karakter miatt kipattant botrányon. Először is a film eleve felnőttesebb, de ettől függetlenül a fiaimmal is meg fogjuk nézni, mert nem gondolom, hogy az apró jelenet(ek) bármit is befolyásolnának. Ha külön nem hívják fel rá a figyelmem, akkor én sem törődtem volna vele.

Tizenkettes korosztályos besorolás ide vagy oda, szerintem bárki megnézheti a filmet és én mindenkit csak bátoríthatok! Az egyetlen, amit hozzátennék, hogy ne tegyük olyan magasra a lécet! Gyermekkorunk nagy kedvencét, melyekhez az évek során millió apró emléket és örömképet csatoltunk, azt semmi nem tudja felülmúlni. A régi mindig is gyönyörű lesz, de ettől függetlenül az új is hozhat szépet, varázslatosat és új kedvencet!

Eredeti filmcím: Beauty and the Beast
Műfaj: családi, fantasy, musical
Játékidő (perc): 129
Bemutató ideje: 2017. március 23.
Korhatár: 12
Rendező: Bill Condon
Főszereplők: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans

A szépség és a szörnyeteg Belle varázslatos utazásának története; az eszes, gyönyörű és független ifjú hölgyet kastélyába zárja egy szörnyeteg. Félelmeit leküzdve a lány összebarátkozik új, kényszerű otthona elvarázsolt személyzetével és végül képes lesz arra is, hogy meglássa a gyöngéd, érző szívű herceget a szörnyeteg rettentő külleme mögött.
A szépség és a szörnyeteg a Disney animációs klasszikusának élőszereplős adaptációja, amelyben a régi nóták új köntösben szállnak a mai közönségnek, megőrizvén az eredeti kísérőzenét, miközben új dalok is felcsendülnek.

Szépség és a Szörnyeteg mindenhol

Amint azt már említettem, hogy hatalmas rajongója vagyok a Szépség és a Szörnyetegnek,
ezért már egy ideje gyűjtögetek mindent, ami ezzel kapcsolatos.





És természetesen könyvekből sem állok rosszul Szépség és a Szörnyeteg téren,

2 megjegyzés:

  1. Én is imádtam minden percét *.*.Csak a szinkronnal volt bajom :/
    Nem tudom,hogy nálunk meg fog e jelenni Elizabeth Rudnick:
    Beauty ​and the Beast vagy Jennifer Donnelly:Beauty ​and the Beast: Lost in a Book.
    Az se zavarna ha legalább angolul megtudnám valahonnan szerezni de ebay-en elgég drága és se a bookline-on sem a librin nem találtam :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bookdepository-n nézted? ;-)

      Amint tudok magyar megjelenési infót, tuti közzéteszem :D

      Törlés

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum