MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2012. április 17., kedd



A napokban már kezdett rajtam is elhatalmasodni a molyok közt terjedő szenvedélybetegség, azaz a borítómánia. Mégpedig annyira, hogy elhatároztam, hogy csinálok két polcot a borítóknak. Egyet a magyar borítóknak és egyet a külföldinek, hisz egy-egy könyvnek gyönyörű a magyar és az idegen változata is. Pakoltam és pakoltam, aztán rájöttem, hogy ez bizony kevés lesz, hisz a polcoknak van X kapacitásuk. Átalakítottam színekre és eközben jött a felismerés, hogy imádom a szemes borítókat. Nem kicsit, NAGYON. Bár találtam hasonló polcot, de szükségét éreztem, hogy nekem is legyen...
Mindeközben jött az ötlet, hogy rovatoljunk!

Akkor mi másról is írhatnék, mint a szemes borítókról? Még nem tiszta, hogy heti vagy kétheti rendszerességgel hozok nektek szemes borítókat, de az biztos, hogy lesz hónap borítója :-)
Ehhez hamarosan készül is a szavazás...   
Lehet szavazni a hét borítójára,
melyet a blog jobb oldalán tehetsz meg!

És ha esetleg kifogynék a szemekből, még mindig jöhetnek az angyalos, pillangós, csillogós és egyéb gyönyörű borítók...


Az első válogatás







1. Andrea Cremer- Nightshade- Az őrzők
Calla Tor, a félig ember, félig farkas tizenéves lány sorsa szinte a születésekor megpecsételődött: miután befejezi az iskolát, Ren Laroche, a szívtipró vérfarkas társa lesz. Alig néhány héttel a kitűzött esküvő előtt azonban Calla, az Őrzők törvényeit áthágva, megmenti egy kiránduló fiatalember életét. És Shay Doran ellenállhatatlanul vonzza őt... A lány kételkedni kezd kijelölt sorsában, és egész addigi életének értelmében. Ugyanakkor azt is tudja, ha a szívére hallgat, elveszíthet mindent. Még az életét is. Megéri-e a tiltott szerelem a legnagyobb áldozatot?.
Sorozat: Nightshade #1
Megjelenés: 2011
Kiadó: Egmont Hungary

2. Pam Bachorz: Drought
Ruby Prosser dreams of escaping the Congregation and the early-nineteenth century lifestyle that’s been practiced since the community was first enslaved.
She plots to escape the vicious Darwin West, his cruel Overseers, and the daily struggle to gather the life-prolonging Water that keeps the Congregants alive and gives Darwin his wealth and power. But if Ruby leaves, the Congregation will die without the secret ingredient that makes the Water special: her blood.
So she stays.
But when Ruby meets Ford, the new Overseer who seems barely older than herself, her desire for freedom is too strong. He’s sympathetic, irresistible, forbidden—and her only access to the modern world. Escape with Ford would be so simple, but can Ruby risk the terrible price, dooming the only world she’s ever known?
 
Sorozat: -
Megjelenés: magyar megjelenésről nem találtam infot (2011)
Kiadó: EgmontUSA


3. Zoe Mariott: Frostfire
Frost is cursed – possessed by a wolf demon that brings death everywhere she goes. Desperate to find a cure, she flees her home, only to be captured by the Ruan Hill Guard. Trapped until she can prove she is not an enemy, Frost grows increasingly close to the Guard’s charismatic leader Luca and his second in command, the tortured Arian. Torn between two very different men, Frost fears that she may not be able to protect either of them … from herself
Sorozat: Ruan #2
Megjelenés külföldön várhatóan 2011. július 5.
Kiadó Walker


4. Andrea Cremer- Wolfsbane- A keresők
Calla Tor esküdt ellenségei, a keresők fogságában tér magához, és biztos abban, hogy a napjai meg vannak számlálva. Ám a keresők ajánlatot tesznek: szabadon engedik, ha segít nekik legyőzni korábbi urait, a vigyázókat, ráadásul így megmenthetné a falkáját és egykori vőlegényét, Rent is. De nem túl nagy ár ez a szabadságért? És Shay minden körülmények között mellette áll-e majd a küzdelemben? Callának döntenie kell a sorsáról, arról, hogy melyik oldalon száll harcba. Vajon hány próbatételt élhet túl az igaz szerelem? 
Sorozat: Nightshade #2
Megjelenés: 2011
Kiadó: Egmont Hungary

5. Christine Seifert- The Predicteds
 Daphne is the new girl in town and is having trouble fitting in. At least she has Jesse… sort of. He wants to be more than „just friends,” but there's something he's not telling her about his past. Something dangerous. When a female student is brutally attacked, police turn to PROFILE, a new program that can predict a student's capacity for drug use, pregnancy, and violent behavior, to solve the case. As the witch hunt ensues, Daphne is forced to question her feelings for Jesse-and what she will do if her first love turns out to be a killer.
Sorozat: -
Megjelenés: magyar megjelenésről nem találtam infót (2011)
Kiadó: Sourcebooks Fire

 6. Rachel Vincent: My Soul to SaveThe last thing Kaylee needs right now is to be skipping school, breaking her dad’s ironclad curfew and putting her boyfriend’s loyalty to the test. But starry-eyed teens are trading their souls for a flickering lifetime of fame and fortune in exchange for eternity in the Netherworld—a consequence they can’t possibly understand. Kaylee can’t let that happen, even if trying to save their souls means putting her own at risk…
Sorozat: Soul Screamers #2
Megjelenés: magyar megjelenésről nem találtam infót (2009)
Kiadó: Harlequin


Ha esetleg bárkinek valamilyen plusz információja van a könyvekkel kapcsolatban azt szívesen fogadom!


1 megjegyzés:

  1. A könyvfesztre jeleníti meg a Könyvmolyképző Rachel Vincent másik könyvsorozatának első részét, amely a Kóborok címet kapta. Ez ugyan nem a Soul Screamers sorozat - arról nem tudok semmit - úgy gondolom, nem vette meg magyar kiadó egyelőre a jogokat. én sem tudok infot egyik könyvről sem...:-(

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum