MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2014. június 3., kedd
Sorozat: Love by numbers #1
Oldalak száma: 494
Borító: puhaborító/ keményborító
ISBN: 9789633735718/ 9789633735725
Fordító: Hetesy Szilvia
Várható megjelenés: 2013. december 20.
Eredeti ár: 2 999,- Ft/ 3 999,-Ft 
Lanore: 5*
Egy igazi lady nem szivarozik, a lovat nem férfimódra üli meg, nem foglalkozik vívással és nem is párbajozik. Ezenkívül nem lő pisztollyal és nem kártyázik férfiklubban.
Lady Calpurnia Hartwell mindig betartotta ezeket a szabályokat, de végül is mi értelme volt ennek? Még mindig nincs férjnél és enyhén szólva elégedetlen a helyzetével. De most megfogadta, hogy megszeg minden szabályt és végre élvezni fogja az életet!
De ahhoz például, hogy végigtáncoljon egy bált vagy szenvedélyesen csókolózzon, kell egy megfelelő partner is. Egy olyan férfi, aki mindent tud a szabályszegésről. Például az elbűvölően vonzó Gabriel St. John, Ralston márki, akinek épp olyan rossz a híre, mint amilyen bűnös a mosolya.
Ha Lady Calpurnia nem vigyáz, akkor éppen a legfontosabb szabályt fogja megszegni: akik az élvezeteket keresik, azoknak soha nem szabad reménytelen szerelemre lobbanniuk

Véleményem

Nem mondhatnám, hogy a történelmi romantikus műfajú könyvek közel állnak hozzám, éppen ezért lepődtem meg nagyon, hogy ennyire tetszett ez a történet! Teljesen elvarázsolt, és megmelengette a krimiken, thrillereken edződött harci szívemet!

Lady Calpurnia, egyszerűbb nevén Callie az 1800-as évek elején, Londonban él. Nemesi származása, jó hírű családja miatt csupa kötelezettség az élete: bálok, teadélutánok, elit események. Bár feddhetetlen jóhírének megőrzése érdekében kifogástalan életet él, titkon jóval többre vágyik ennél: szabadságra, szerelemre, és olyan dolgok kipróbálására, amit az ő világában csak a férfiak tehetnek meg. Olvasás közben én végig Kate Winsletet láttam a fejemben, nekem ő testesítette meg Callie karakterét, ezt a fantasztikus, okos, szókimondó, néha prűd, de inkább szenvedélyes, visszafogott, de ugyanakkor nyitott lányt, aki egy hirtelen ötlettől vezérelve 9 pontos "bakancslistát" ír azokról a dolgokról, amiket szeretne megtapasztalni.

  1. Szenvedélyesen megcsókolni valakit
  2. Szivarozni és whiskyt inni
  3. Férfinyeregben lovagolni
  4. Vívni
  5. Elmenni egy párbajra
  6. Pisztollyal lőni
  7. Kártyázni (férfiklubban)
  8. Végigtáncolni az éjszakát egy bálon
  9. Úgy öltözni, hogy szépnek tartsanak, csak egyetlenegyszer
A listához azonban segítség is kell, és a véletlen úgy hozza, hogy Gabriel, azaz Ralston márki nagyszerű partner lesz ebben. Ez a férfi... sőt, FÉRFI csupa nagybetűvel, levett a lábamról, és felkerült a TOP 5-ös könyves álompasim közé. Titokzatos, vonzó, jóképű - kell ennél több? Imádtam a cívódásukat, a beszélgetéseiket, a szenvedélyüket, és mind a 9 tételt, amit sikerült megvalósítaniuk. Az egyik legjobban kidolgozott, szerethető páros, akikről valaha olvastam.


– Calpurnia – ízlelgette a férfi a nevet. – Mint Caesar felesége? A lány még jobban elpirult, amikor bólintott. A férfi viszont mosolygott. – Feltétlenül sort kell kerítenem arra, hogy megismerkedjek a szüleivel. Ilyen nevet csak nagyon bátor emberek adnak a lányuknak. – Szerintem borzalmas. – Butaság. Calpurnia római császárnő volt. Erős és gyönyörű, okosabb, mint a férfiak, akik körülvették. Látta a jövőt, erős maradt a férje halála után is. Csodás névrokon.
A főszereplőkön kívül még nagy kedvencem lett a két "hugi", Juliana és Mariana, valamint Nicholas, akiről a következő részben olvashatunk, már nagyon várom! Bátran ajánlom ezt a könyvet a romantika szerelmeseinek, sőt azoknak is, akik hozzám hasonlóan tartanak az ilyen típusú könyvektől. 

Humor, stílus, érzelmek magas hőfokon = letehetetlen könyv :)

Kedvcsináló beleolvasót itt találtok.


0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum