MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2017. december 16., szombat


Szerelmes vagyok belé, de azt sosem állítottam, hogy értem is.


Szerző: Katie McGarry

Kiadói sorozat: Vörös Pöttyös

SorozatPushing the Limits #1,5

BesorolásrealistaromantikusYoung Adult

Oldalak száma: 488

ISBN: 9789634572107

Fordító: Komáromy Rudolf

Megjelenés: 2017. december 18.

Eredeti ár: 3 499,- Ft

MFKata: ★★★★

Moly Goodreads   Blogturné Klub  Olvass bele! Rendeld meg!

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
Amikor ​a frissen érettségizett Echo Emerson nyári autós túrára indul a fiújával, szeretne kikapcsolódni, egy időre elfelejteni, hogy ő mitől annyira… más, mint a többiek. A kiruccanás során királyabbnál királyabb látnivalók várják, plusz az útba eső galériákban árulhatja az alkotásait. Na persze mindezt übereli, hogy majdnem három teljes hónapot kettesben tölthet Noah Hutchinsszal, a dögös, agyas, hányatott lelkű sráccal, aki mindig megérti őt. Echo és Noah mindent megosztanak egymással – kivéve egyvalamit, amire Echo egyelőre nem bírja rászánni magát.
Csakhogy amikor lidércnyomásainak okozója újból megjelenik az életében, a lánynak komoly döntéseket kell meghoznia, ráadásul legfőbb ideje, hogy rájöjjön, mit is akar igazából. Mindeközben a nevelőszülőknél felnőtt Noah még élő rokonai után folytatott kutatása arra kényszeríti őket, hogy szembenézzenek az élet, a szerelem és saját egyéniségük nyomasztó igazságaival.
Most, hogy már csak egy hét maradt hátra az egyetemi orientáció, a diákmunka és a nagybetűs élet kezdetéig, Echónak dűlőre kell jutnia magával: vajon Noah nem csak egy izgalmas rosszfiú, és ez az egész nem csak egy felelőtlen kaland, amitől mindenki óva intette? A fantasztikus túra utolsó állomásán nagyon is komolyra fordul a történet.

Véleményem

Három évvel ezelőtt találkoztam először Echo és Noah történetével, ami akkor kedvencé vált. Azóta már olvastam Beth, Isaiah és Wes történetét is és egyértelmű, hogy a Szívkarambol lett a legnagyobb szerelem, mégsem hagyhattam ki Echo és Noah spinoff történetét.

Ami nem is igazán spinoff, hisz a történetük szempontjából inkább folytatás, hisz az érettségi után vagyunk, amikor is Noah és Echo egy országjáró túrára mennek, hogy kikapcsolódjanak, élvezzék a nyarat kettesben. 
Kíváncsi voltam, hogy az írónő milyen nehézségek elé állítja a szereplőinket, hisz a PTL végét happyend-del zártuk, mitöbb a sorozat folytatásából tudjuk, hogy szereplőink párkapcsolata teljesen rendben van. Talán pont ezért fogadtam én is eleinte kétkedve a kettejük közötti problémákat, de rá kellett jönnöm, hogy ilyen az élet is. 

Hiába találod meg életed szerelmét és lesztek egymáséi, „néha bebasz a gebasz” (Brad Pittet idézve) és küzdeni kell és harcolni egymásért. Vannak jó és rossz napok, vannak hullámvölgyek, de a párkapcsolat ettől lesz erősebb. Ha az első komolyabb akadálynál vagy problémánál nem álltok egymás mellett, akkor hol van itt a jóban-rosszban-betegségben-egészségben? 

Úgy érzem, hogy ettől lett igazán életszerű ismét a történet. Persze kicsit zavaró volt Echo vagy éppen Noah tini-hisztije, miszerint nem mondják el egymásnak a problémáit, de ez is hozzájárult az egészhez. A korukból is adódik és abból, hogy a párkapcsolatot is tanulni kell, nem úgy van, hogy egyszercsak mindenki tudja, hogy hogy mit és hogyan kell csinálni.
Az is igaz, hogy mindkettejüket még nyomasztja a múltjuk is, amihez jönnek még a gondok, az élet változásai, de az írónő nagyszerűen vázolja ahogyan egymáshoz csiszolódnak.

Megjegyezném még, hogy külön piros pontot adnék a 18as részekért, mert nem volt minden zökkenőmentes és álomszerű, hanem olyan, amilyen a való életben. Semmi rizsa vagy túlzás.  

Bár ez a kötet nem közelítette meg az első részt, de a szereplőket még mindig nagyon kedvelem, bevallom kicsit még aggódtam is a végén, hogy nem ám komolyra fordul a vita. 

A könyv a jól megszokott McGarry stílusban íródott, folyamatosan nyomonkövetve Echo és Noah érzelmeit. A sorozat kedvelőinek ismét nagyszerű kikapcsolódásban lehet részük.
A sorozatról még annyit, hogy a sorozat ötödik része, azaz Abby és Logan története szintén várható a Könyvmolyképző jóvoltából.
Olvass bele az ikonra kattintva>>  Olvass bele!
Rendeld meg a könyvet az ikonra kattintva>> Rendeld meg!
Tedd a kívánságlistádra az ikonra kattintva>> Moly

TOP 5 idézet

Szerelmes vagyok belé, de azt sosem állítottam, hogy értem is.
Csakis veled szűnik meg a ricsaj, csak olyankor ér véget a zűrzavar.
Előfordulnak pillanatok, amikor az embernek egyszerre megszakad és elolvad a szíve. Amikor annyi szeretet árasztja el a lelkét, hogy elborítja az áradat.
Noah nekem a védőháló, ha lezuhanok. Ő az, aki mindig megnevettet. Órákig locsoghatok neki, nem unja meg, azonkívül lángra gyújtja a testem minden pontját, és az őrület határára juttatja Szeretem őt. Szeret engem.

Nem muszáj mindent agyonkomplikálni. Néha nem árt az egyszerűség.

Játsszunk!

Echo tehetséges művész, ezért a nyereményjátékon híres festményeké és a festőké lesz a főszerep. Minden állomáson találtok majd egy- egy híres festményt, és a festő nevét kell beírnotok a megfelelő mezőbe. A Könyvmolyképző Kiadó felájánlásával 3 példányt sorsolunk ki a játék végén a szerencsések között.
Figyelem!
A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta.
A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


12.09. - Kristina blogja
12.10. - Angelika blogja
12.11. - Könyvvilág
12.13. - CBooks
12.14. - Dreamworld
12.15. - Sorok között
12.16. - MFKata gondolatai

1 megjegyzés:

  1. Biar gak capek nyari ke atas lagi, ini saya kasih link untuk belinya

    Mau tanya-tanya dulu juga silakan

    Mau daftar jadi Reseller biar langsung bisa praktik juga bisa langsung daftar Via WA 081320901042

    Obat Leukosit Tinggi

    Obat Lipoma

    Obat Kista Ganglion

    Obat Haid Tidak Lancar

    Obat Eksim

    Obat Polip Rahim

    Obat Cairan Di Paru Paru

    Obat Benjolan Di Dahi

    Obat Kelenjar Getah Bening

    Obat Kanker Otak

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum