MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2012. október 25., csütörtök

Újabb hét telt el, bár ez a hét a megjelenések szempontjából igencsak rövidnek bizonyult a hosszú hétvége miatt. De azért akadt egy-két friss megjelenés így is... sőt!!! Megérkezett pár hónapok óta várt kedvencem is... Nézzétek csak!

Friss megjelenések

Richelle Mead: A szukkubusz éjszakája (Agave) Georgina Kincaid #2
Georgina Kincaid, Seattle város szukkubusza pokoli elismerésben részesül kiemelkedő lélek-megrontási teljesítményéért, és békességben él nagy szerelmével, a halandó Seth Mortensen regényíróval. Szerelmük egyetlen hiányossága a testi beteljesülés: könnyű csókokon és gyengéd simogatáson túl nem merészkedhetnek, mert azzal Georgina elszívná Seth életerejét. Kényszerű önmegtartóztatásuk dacára igen harmonikusan építik kapcsolatukat mindaddig, amíg meg nem jelenik a színen Georgina régi inkubusz barátja, a sármos csábító, Bastien. Az inkubusz rejtélyes feladattal érkezik a városba: meg kell rontania egy híres tévésztárt, a bigott Dana Daileyt, akinek szervezete szigorú konzervatív értékeket hirdet, így igyekezve gátat vetni a földi romlottságnak és az ördög csábításának. Georgina természetesen barátja segítségére siet, ám miközben Bastien Danát igyekszik a romlásba vinni, Georginának is szembe kell néznie saját démonaival.
Az első részt volt alkalmam olvasni Lupi jóvoltából. Nos nem voltam elszállva tőle, de azt sem mondanám, hogy rossz könyv. Szerintem én vártam tőle túl sokat. Talán a következő részhez, ha nem fűzök akkora elvárásokat lehetséges, hogy eléri az öt könyvecskét...
Goodreads-en mindenesetre 4.13-as az értékelése!

Becca Fitzpatrick: Silence- A vihar előtt (Könyvmolyképző) Hush, Hush #3
HA MÁR CSAK A CSEND MARAD, HALLATSZIK VÉGRE AZ IGAZSÁG HANGJA IS? 
Nora Grey nem emlékszik élete elmúlt öt hónapjára. Azután, hogy egy temetőben ébred, és megtudja: hetekig keresték, megpróbálja életét visszazökkenteni a régi kerékvágásba. Iskolába jár, legjobb barátnőjével, Vee-vel lóg, igyekszik elkerülni édesanyja ijesztő új pasiját. 
Csakhogy néha megszólal a fejében egy hang, egy idegen gondolat, amelyet nem képes megérteni. Látomásaiban angyalszárnyak jelennek meg és földöntúli lények, akiknek semmi dolguk Nora életében. 
És ott van az a lerázhatatlan érzés is, hogy egy része mintha hiányozna. 
Aztán Nora és egy szexi idegen útja keresztezi egymást, és a lányban feltámad a megmagyarázhatatlan vonzalom. Úgy tűnik, minden kérdésére nála van a válasz… és nála van Nora szíve is. Minden egyes perc, amit együtt töltenek, egyre hevesebb – és Nora végül rádöbben, közel áll hozzá, hogy szerelembe essen. Ismét.
Egy olyan sorozat zárórésza, aminek még egyetlen egy részét sem olvastam, de ajánlott várólistámon szerepel. Egy könyv pedig már a polcomon várj, hogy "kiolvassam belőle a betűket". Szeretném, ha tényleg tetszene a sorozat és akkor ez a rész is meghívást kap a polcomra!
Goodreads: 4, 28


Julie Kagawa: Iron Daughter- Vashercegnő (Könyvmolyképző) Iron Fey #2
"Egy ideje már a Téli Udvarban élek. Hogy mióta is? Nem tudom. Az idő itt nem úgy telik, ahogy kellene. Ha valaha is kijutok innen, meglehet, azt fogom látni, hogy eltelt száz év, és a családom minden tagja és minden barátom rég halott. 
Igyekszem nem túl sokat gondolni erre, de néha képtelen vagyok kiverni a fejemből. 
A nevem Meghan Chase”. 
Félig ember, félig a Nyártündér-király leánya; Meghan sosem találta a helyét a világban. Azt hitte, a Téli Udvar hercege szereti, ám ő elhagyta, és Meghan most a Téltündér-királynő foglya. A Nyár és a Tél háborújának közepette Meghan tudja, hogy a valódi veszélyt a Vastündérek jelentik – azok a vasból született tündérek, akiket csak ő és a távol lévő herceg látott. Azonban senki sem hisz neki.
Ami még rosszabb, Meghan tündérereje eltűnt. Csak a saját eszére hagyatkozva kell boldogulnia Tündérföldön, ahol megbízni bárkiben is ostobaság, egy árulóban halálos hiba. De hiába válik végül Meghan maga is vaskeménnyé, mégsem szűnik emberszívében a vágyakozó suttogás.
Az egyik várva várt könyv. A sorozat első kötete nagyon régen felkeltette a figyelmem és szintén Lupi jóvoltából még megjelenés előtt elolvastam... és imádtam! Az egyik kedvencem lett!!! A könyvet azóta sikerült beszerezni és most alig várom, hogy ezt is beszerezzem, persze keménykötésben. Sajnos a rossz tapasztalatok miatt elő nem merek rendelni, de ami késik nem múlik... A könyv szerintem nagyon jó lesz, hamarosan olvashattok róla!!!
Goodreads: 4,21

Lauren Kate: Passion - Végzet (Könyvmolyképző) Fallen #3
Mielőtt Luce a Sword&Crossban Daniellel találkozik, mielőtt megküzdenek a halhatatlanokkal, már sok életet leéltek. Ha a mindenre elszánt Luce meg akarja törni a szerelmüket sújtó átkot, fel kell keresnie múltbéli megtestesüléseit, hogy teljességgel megértse a sorsát. Minden század, minden élet más-más fogódzót rejt számára. Daniel követi Luce-t a századokon át, míg a lánynak esélye nem lesz átírni a történelmet. Hány halált bír el az igaz szerelem? Képes-e Daniel és Luce jövőjük megváltoztatása érdekében feloldani a múlt rejtélyét?
Ismét egy olyan sorozat záró kötete, amiből még nem olvastam egy részt sem. Az első a polcomon csücsül, a többi várja a meghívtó. Borító alapján mindnek ott a helye...
Goodreads: 3,87

Rachel Vincent: Rouge - Latrok (Könyvmolyképző) Shifters #2
Rendben, szóval a macskák nem esnek mindig talpra. Én aztán a legtöbbünknél jobban tudom ezt. Amióta visszatértem a falkába, nagy döntések és még nagyobb hibák követték egymást az életemben; olyan hibák, amikért ártatlan életekkel szokás fizetni. Mint az első és egyetlen női végrehajtónak, nagyon sokat kell bizonyítanom apám, a falka és saját magam előtt is. És most, hogy a területeinken sorra ölik meg a kandúrokat, keményebben dolgozom, mint valaha – bár mindig van erőm, hogy munka után szórakozzak is egy kicsit Marckal, aki végrehajtóként és a magánéletben is a társam.
Azonban nem minden hibám lezárt ügy. Felmerül a gyanú, hogy a halott kandúrok esete összefüggésben áll emberi nők eltűnésével is, és talán minden miattam történik, emberként vagy macskaként. És az az egyetlen megingás talán túl sokba, elviselhetetlenül sokba fog kerülni nekem…
A másik nagyon várt könyv. Bár Stray - Kóborokat nemrég olvastam, de nem tudtam letenni. Mint azt az értékelésemben is írtam: alakváltók és a főhős egy Marc... Nem tudom nem szeretni!!! Így feltétlen kíváncsisággal várom a következő részt. Vajon felfelé ível a szerelmem a sorozat iránt? Nos, a GR szerint igen...
Goodreads: 4,12

Simone Elkeles: Rules of Attraction – A vonzás szabályai (Könyvmolyképző) Perfect Chemistry #2
A szókimondó, és meglehetősen szabadszájú középső Fuentes testvér, Carlos, nem találja a helyét Mexikóban, ezért a család visszaküldi Amerikába Alex és Brittany közelébe, hogy távol tartsák a bajtól. Ami természetesen Coloradóban is rátalál. Már az első hetekben összeakasztja a bajszát a helyi kábítószer kereskedőkkel, ráadásul megismerkedik egy különös lánnyal, aki szabadidejében hegyet mászik, autót szerel, és meleg a legjobb barátja. Carlos úgy gondolja, hogy Kiara Westford túl jó hozzá, ezért igyekszik érzelmileg nem belebonyolódni a kapcsolatba. Kiarát viszont elvarázsolja az a néhány pillanat, amikor Carlos az igazi énjét mutatja meg. Szó szerint fájdalmas az egymás felé vezető út. Vajon mindketten túlélik a közeledést?
Ismét egy olvasatlan sorozat, de legalább nem befejező része :-) A második rész jelent meg most. Ízlésőrségem figyelve szintén kedvenc-gyanús sorozat. Sajnos még nem sikerült megszerezni a könyvet, könyvtárban sem láttam, de nem adom fel... Kívánságlistás!!!
Goodreads: 4,3

Mats Strandberg – Sara B. Elfgren: A kör (Geopen) Engelsfors
Engelsfors. Egy apró csodás kis város Svédországban, ahol 6 lány épp csak elkezdte a középiskolát. Semmi közös nincs bennük – kivéve hogy mindegyikőjükben ősi ördögi erő lakozik. Az őszi szemeszter csak elkezdődött, amikor egy halott diákot találtak a suli egyik wc-kabinjában. Mindenki öngyilkosságra tippel. Mindenki, leszámítva a hat lányt, akik tudják az igazságot. Egy éjjel, amikor a hold kísértetiesen vörösen borítja be az eget, a lányok találkoznak a parkban. Nem tudják hogyan és miért mentek oda, csak azt tudják, hogy szükségük van egymásra a túléléshez. Azt mondják boszorkák. Egy ősi prófécia állítja, hogy ők a kiválasztottak. Ettől a naptól kezdve a gimiben már élet vagy halál a tét. És a lányoknak még sok mindent meg kell tanulniuk saját erejükről is. Az idő csak fogy. Valami vadászik rájuk, és ha nem ők találják meg előbb és pusztítják el azt, akkor ők halnak meg…
Egy új sorozat első része. Szintén kívánságlistás. Pár kedves molyos ismerős már olvasta és kizárólag dicséretet kapott, vagyis must have read!!!
Goodreads 3,79

Amy Kathleen Ryan: Ragyogás (Maxim) Sky Chasers
Mit éreznél, ha egy olyan űrhajón születtél volna, ahol csak a szüleid és az idősebbek ismerik a Földet? Te sosem láttad, csak az általuk mesélt történetek alapján ismered, és minden vágyad, hogy megérkezzetek az új otthonotokba, arra a bolygóra, amelyet benépesíthettek. A történet középpontjában Waverly áll, akinek az élete váratlan fordulatot vesz. A barátja, Kieran éppen megkéri a kezét, amikor a szövetséges hajójuk váratlanul megtámadja őket és elrabolja az összes nőt az űrhajóról, ahol eluralkodik a káosz. A szerelmeseket elszakítják egymástól az események, s mindkettejüknek helyt kell állnia az új és szokatlan helyzetben. Ahhoz, hogy visszataláljanak egymáshoz és szeretteiket is megmentsék, sokat kell küzdeniük. Hamarosan arra is ráébrednek, hogy az ellenségek nem mindig kívülről érkeznek. A Ragyogás egy trilógia első része. A kitartásról, szerelemről és árulásról szóló lebilincselő történet garantáltan fenntartja az érdeklődést és kíváncsiságot az olvasóban.
Ismét egy új sorozat. A fülszöveget olvasva talán nem is olvastam hasonló könyvet, de a borító csábít és itt az idő :-) Kívánságlistára fel!!!
Goodreads 3,58

Megjelenés időpontjának változásaVárható megjelenés: 2012. november 24.
(Könyvmolyképző)

Várható megjelenés:
2012. november 14. 
(Könyvmolyképző)Várható megjelenés:
2012. november 14.
(Könyvmolyképző)

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum