MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2013. szeptember 21., szombat





Sorozat: Angyalsors #3
Kiadó: Maxim
Oldalak száma: 496
Borító: keménykötéses, védőborítóval
ISBN: 9789632613062 
Fordító: ?
Várható megjelenés: 2013. október 1.
Eredeti ár: 3 499,- Ft 
Goodreads: 4,17
Moly: - 
MFKata: ⋆⋆⋆⋆⋆
A legutóbbi évek több meglepetéssel szolgáltak, mint amire az angyalvérű Clara Gardner valaha is számított. Ám azt az első szerelem szédítő szárnyalása, és egy szeretett személy elvesztésének gyötrő fájdalma közepette sem tagadhatja, hogy a végzet kivételes életet szánt neki.
Miután kiderítette, milyen különleges szerepet játszik a többi angyalvérű között, eltökélte magát, hogy megóvja Tucker Averyt a gonosz erőtől, amely őt magát követi. Megvédi még akkor is, ha ennek érdekében mindkettejük szívét össze kell törnie. A város elhagyása tűnt a legjobb megoldásnak, tehát visszatért Kaliforniába – akárcsak Christian Prescott, az ellenállhatatlan vonzerejű fiú abból a látomásból, amely egész kalandozását elindította.
Amíg Clara igyekszik helytállni egy számára ijesztően új világban, fölfedezi, hogy a bukott angyal, aki megtámadta őt, most minden lépését figyeli. És nem is egyedül. Fenyegetően közeledik a fekete szárnyúak elleni harc, és Clara tudja, hogy végül teljesítenie kell küldetését. Az pedig áldozatokkal és árulásokkal jár.
Az Angyalsors trilógia izgalmas záróakkordjában Clarának egyszer s mindenkorra döntenie kell saját sorsáról.

A könyv és Én

A sorozat első két részét és a kis kiegészítő könyvet is olvastam (Angyalsors - Angyalnyár)
Az egyik kedvenc sorozatom lett anno és nagyon kíváncsi voltam, hogy mi lesz a sorozat vége. Christian vagy Tucker? Tucker vagy Chrisitan?

Véleményem

Első körben azt kell mondjam, hogy aki nem olvasta még az Angyalnyár történetét, tegye meg minél előbb. Azonkívül, hogy jó kis kedvcsináló olyan eseményeket tartalmaz, ami sokban segíti ezt a könyvet is megérteni. 

A történet ott folytatódik, hogy Clara, Angela és Christian elmennek a Stanfordra. Bár úgy tűnik, hogy ezzel ud bárki is ellenállni annak, ha Répafejnek hívják?
végérvényesen megszakad a kapcsolat Tuckerrel, valahogy mégis mindig találkoznak. Persze eközben Christian is igyekszik meghódítani Clara szívét, de ő képtelen elszakadni. Nagyon ügyesen bánik a szerelmi háromszöggel az írónő, ugyanis képes volt megingatni pár oldal erejéig a Tuckerbe vetett "szerelmemet". Képes úgy fenntartani a érdeklődést Tucker iránt vagy inkább távol tartani Christian Clara-tól, hogy mindeközben Tucker nem jelenik meg teljes valójában. Hozzá kell tegyem, hogy már csak ezért is lapoztam egyre gyorsabban a könyvet, mert alig vártam, hogy jöjjön Ő... Viszont Clara tartja magát ahhoz, hogy megvédi őt a közelgő veszélytől. Akármi is történik, bármennyire is csavarodnak a szálak a végén, akkor is Team Tucker maradok!!! 

Közben az angyalvilágban is dúl a háború. Clara apja, Micheal is többször felbukkan, hogy segítse lányát a közelgő eseményekre felkészíteni, harcolni. Újra van látomása Claranak és Christian-nak is, amiben mint ketten életveszélyben vannak.  Rengeteg apró kérdésre kapunk választ a könyvben. Sokkal több információ derül ki az angyalok világáról, illetve a pokolról is. Egyszer még a pokolban is járunk. Igen érdeke, mert nem a szokásos lángolós, tűzben égő démonokkal teli pokol van... őszinte leszek, hogy ettől a Pokoltól jobban kiráz a hideg. Nagyobb szerepet kap Sam is és érdekes módon, nálam ő most már egyáltalán nem negatív szereplőként jelenik meg. Kíváncsi lennék, hogy mi történhetett anno, hogy ő bukott lett. Persze Maggie-vel való kapcsolatát is jó lenne elolvasni, mert arról is sok minden kiderül.

Angela. Nagyon nem szeretnék spoilerezni, de az ő története nagyon megható és megrázó is egyben. Talán ő az, aki mindannyiuk közül a legtöbbet veszíti és talán a legtöbbet is nyeri. Az ő jellemváltozása ebben a könyvben a legszembetűnőbb. De nem meglepő.

Az epilógus. Kétszer olvastam el. Mert vártam valamit, kaptam rá utalást, de még sincs leírva. Cynthia megtréfált és nekem ez nagyon tetszett! Még az utolsó 3 oldalra is kaptam meglepetést!!!

Az első könyv anno elvarázsolt és második könyv vége elég szomorúan és számomra nem tetsző véggel záródott. És be kell valljam, hogy hatalmas várakozással és mégis félelemmel kezdtem neki a könyvnek. Féltem, hogy a nem lesz már olyan, amilyennek én szeretném, de tévedtem. Lehet, hogy elfogult vagyok, de nekem ez a könyv méltó zárást hozott a történetnek. Képes voltam végigizgulni a könyvet, kaptam sokkot (nem is egyszer) és be kell valljam töredelmesen, hogy bizony könnyeztem is rendesen. Sőt! Annyira, hogy most is tudnék sírni. 
Biztos vagyok benne, hogy el fogom még olvasni a sorozatot, mert abszolút kedvenc lett! Arról nem is beszélve, hogy a borítóit is egytől egyig imádom!!! 

Nem hiszem, hogy az alábbi dallal bárkinek is újat tudnék mutatni, de amikor elkezdtem olvasni a könyvet meghallottam a rádióban és akaratlanul is összefontam Tuckerrel és az Angyalsors teljes sorozatával a dalt. 
Ne mondjátok, hogy nem passzol?Legalábbis a zene biztosa  ;-)

A könyvet az alábbi linken megveheted 30% kedvezménnyel október 15-ig!!!

Rövid interjú az írónővel!

Milyen hatással lesz Clara környezetére az, ha teljesíti a küldetését?
Anélkül, hogy túl sokat árulnék el, ebben a könyvben magasabb a tét, mint valaha. Clara tényleg átveszi az irányítást a sorsa felett, de a döntései hatalmas hatással vannak a körülötte élő emberekre. Clara nagyban befolyásolja a többi karakter életének menetét.

Ha neked lenne isteni küldetésed, szerinted mi lenne az?
Hmm… A leginkább az tetszene, ha az emberekből érzéseket tudnék kiváltani/ gondolatokat tudnék bennük ébreszteni, elérni, hogy feltegyék magunknak a legfontosabb kérdéseket. Gondolat-provokátor. Tetszik a hangzása.

Olvashatjuk-e Jeffrey és Angela történetét az utolsó könyvben? Úgy tűnik, hogy van elég háttér-töréténet egy spinoff/kiegészítő történethez vagy legalább néhány érdekes kihagyott jelenet.
Igen, van mindkettejük részéről pár törölt jelenet, de remélem meg lesztek elégedve, ahogyan a karakter története lezárul.

Amikor utoljára beszéltünk, megemlítetted, hogy esetleg lesz egy Samjeeza történet is. A blog olvasóinak nagyon tetszett az ötlet. Fennáll még a lehetőség? 
A közeljövőben nem várható, de ki tujda. Szeretném megírni Maggie történetét egy sorozatban, és ebben nagy szerepet fog játszani Samjeeza. Kárpótlásul Samjeeza az Angyalvágyban nagyobb szerephez jut majd, remélhetőleg az olvasók szeretni fogják.

A Samjeeza szál az egyik kedvencem a sorozatban. Ezért szeretnék én belőle TÖBBET, de sajnos az Angyalsors-ot nem lehet örökké folytatni. Az, hogy a szeretetteinket valamilyen módon viszontláthatjuk a túlvilágon nagyon kedves és megnyugató gondolat. Fontos volt, hogy ezt beleírd az Angyalfény végére?
Az általunk ismert valóság és Clara története között az az egyik legnagyobb különbség, hogy amikor Clara elveszít valakit, akit szeret, minden kétséget kizáróan tudja, hogy tovább létezik és biztonságban van. Szerettem volna, ha tovább tud lépni és szerintem ez a legnagyobb ajándék, amit Micheal adhatott neki. De ez nem jelenti azt, hogy végig tudja nézni, ahogy elveszti Őt. Hiányozni fog neki, mint ahogy mindannyiunknak hiányzik az, akit elveszítünk. A hiányuk mindig űrt hagy bennünk. Ami a szülőket illeti, Clara nagyon sokat fogja látni az apját ebben a könyvben, amit vicces volt megírni. Clara igazán küzd azzal az érzéssel, hogy mit jelent az apja lányának lenni.

Jól kifőzted, hogy Clara miként hozza meg a végleges döntést, kit választ a két férfi közül. Mindig tudtad, hogy kivel lesz a végén? Miért őt választja?
Végig volt egy elképzelésem, hogy Clara kit választ majd a végén, de ez persze nem volt kőbe vésve. Azok a ravasz karakterek mindig tesznek valamit, amit nem terveztem korábban - folyton keresztbe tesznek nekem.

Volt valaha egy Tucker vagy egy Christian az életedben?
Nem. Nem pontosan. Bár volt egy pont az életemben, amikor egyértelmű döntést kellet hoznom az általam kitűzött életcélok és a szívem által sugallt dolgok között... De jól döntöttem. 

Van bármi infó a vadnyugati projektről, amin dolgozol? Mi jön legközelebb? Milyen kutatásokat végzel ehhez a témához? És LESZ BENNE COWBOY?
Ezért annyira veszélyes a következő projektekről beszélni. Jelenleg NEM dolgozom a western projekten. Egyelőre pihentetem. De meg FOGOM írni azt a könyvet valamikor az elkövetkezendő években, esküszöm. Szeretem azt a történetet. És igen, lesz majd egyfajta cowboy is a könyvben. De sajnos egy időre pihentetnem kell a történetet. A következő könyvem, amin jelenleg dolgozom, egy önálló, kortárs regénye, apró természetfeletti csavarral. Majd meglátjuk.

Végül Clara hosszú történetének végére értünk. Mit gondolsz az olvasóknak, milyen élményei lesznek a trilógiával kapcsolatban?
Kis nevetés és kis sírás és talán marad pár kérdésük miután elolvasták az utolsó lapokat.


Forrás

Olvass bele!!!

  

Játssz a három gyönyörű Angyalvágy egyikéért!!!

a Rafflecopter giveaway

További állomások:
Kelly Lupi olvas
Angelika blogja


MFKata a Blogturné Klub csoport tagja


2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Csak azt szeretném mondani, hogy nagyon szuper a blogturné. :) És azt szeretném kérdezni, hogy az Angyalvágy játékra már nem lehet jelentkezni? Mert nem tudok belépni, de nyertest se látok. Csak nálam van valami hiba?

    VálaszTörlés
  2. A játék véget ért. Sorsoltunk is nyertest, nem értem miért nem látszódik... Hamarosan értesítjük a nyerteseket.

    Köszönjük!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum