MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2017. november 15., szerda
A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából itthon is dübörög tovább a Stage Dive és októberben a magyar olvasók is megismerhetik az együttes fenegyerekének, vagyis az énekes, Jimmy Ferris történetét.
Az együttes rajongásából a Blogturné Klub sem maradt ki, ezért most 8 állomáson keresztük követhetitek a könyvhöz kapcsolódó blogturnét, ahol megismerhetitek a bloggerek véleményét, illetve a jól megszokott nyereményjátékunkon megnyerhetitek a három példány egyikét a kiadó felajánlásában.



SzerzőKylie Scott

Kiadói sorozat: 
Rubin pöttyös

SorozatStage Dive #4


Oldalak száma: 344

ISBN: 9789634571025

Fordító: Császár László

Megjelenés: 2017. november 7.

Eredeti ár: 
3 299,-Ft

MFKata: ★★★★

Moly Goodreads   Blogturné Klub  Olvass bele! Rendeld meg!

Ennek az egyéjszakás kalandnak nem így kellett volna végződnie…
Pozitív. Két kicsi vonal a terhességi teszten azt jelenti, hogy Lizzy Rollins teljesen mindennapi élete mindörökre megváltozik. És mindez egyetlen hatalmas hiba miatt, amit Las Vegasban követett el a Stage Dive lehengerlően szexis basszgitárosával, Ben Nicholsonnal. Kit érdekel, ha Ben volt az első férfi, aki miatt Lizzy úgy érezte, nem tud ellenállni a vágyainak? Sajnos azonban a lány azzal is tisztában van, hogy teljesen mindegy, ő mire vágyik, Ben egy kellemes szórakozásnál semmi többet nem akar.
Ben tisztában van vele, hogy számára Lizzy érinthetetlen. Tökéletesen és végletesen. Mivel a legjobb barátja feleségének a húga, teljesen mindegy, mennyire izzik kettejük között a levegő, teljesen mindegy, mennyire kedves és szexis Lizzy, okosabb, ha távol tartja magát tőle. Azonban egy pillanatnyi megingás a Bűn Városában, és Ben kénytelen megtanulni, hogy ami Vegasban történik, nem biztos, hogy Vegasban is marad. Ő és Lizzy most már a lehető legmélyebb módon kötődik egymáshoz… de kialakulhat ebből valódi szerelmi kapcsolat?

Véleményem

Úgy tűnik, hogy az idén nagyon belehúztam a sorozatzáró kötetek olvasásában, ugyanis a Stage Dive utolsó része a Deep- Tónus volt idén az ötödik. A Stage Dive ráadásul az egyik kedvenc sorozatom, így nem szerettem volna ha nagyon hamar a történet végére érek, de még így is csak két napig tudtam húzni az olvasást. 😀

Imádom az írónő stílusáta, ami most is, mint mindig humoros, romantikus és rendkívül szenvedélyes a rocksztár-story ellenére is (tiltott szerelem- összejövünk-baki-kibékülünk-boldogélünkamíg).

De haladjunk sorban. A sorozat utolsó része a basszusgitáros Benny fiúé, akiről nem igazán tudtunk meg semmit az elmúlt kötetek során. Egy csendes, visszahúzodó srácnak tűnik, sőt én azt hittem, hogy komolyabb is a többieknél. Annyit viszont pontosan tudtam Mal kötetéből (második rész), hogy Anne húga lehet az a lány, aki képes arra, amire minden rajongó csak álmodozik.
Bár arra végképp nem számítottam, hogy az írónő rögtön egy pozitív terhességi teszttel nyit. 

És nekem ez picit böki a csőröm. Piros pont, hogy a baba egy Rachel-and-Ross (Jóbarátok) féle óvszerbakiból adódik, de mégis ez nagyon nem illett az én Stage Diveról alkotot képembe. Lehetett volna valami egyéb „problémát” is kettejük közé bevetni, illetve úgy érzem, hogy nem kaptam meg minden információt Liz és Ben kapcsolatának alakulása közben, hogy tényleg elhiggyem azt, hogy ők bizony felkészültek arra, amit az ég adott.

Az tagadhatatlan az első perctől kezdve, hogy Liz és Ben közt a kémia plafonrepesztően működik, sőt! Szenvedélyes és viharos a kapcsolatuk és ki ne lenne oda egy magas, szexi tetovált rocksztártól? Akinek ráadásul szakálla is van, amit nem fél használni!😁 Fel kell készülni pár arcpirongató jelenetre!
A szakáll a világ legcsodálatosabb dolga.

nekem kell egy ilyen!!!
Mégis akadtak olyan jellembeli hibáik, amiért nem igazán nőttek a szívemhez. Megkedveltem őket, de kedvencek nem lettek. Bár azért is jár a piros pont, hogy amikor már nagyon szerettem volna, ha valaki jól megmossa Ben fejét, akkor a Stage Dive egyik tagja ezt meg is teszi.

Mondjuk Mal féltő kishúg iránti óvása is sok volt néha, de Mal ilyen. Mint egy nagy gyerek 😁Még akkor is, ha tényleg képtelen volt felfogni, hogy Liznek és Bennek bizony örökre összefonódik az élete, de nagyon jó volt róla és a többi fiúról olvasni. És a csajokról is. Egy igazi nagy család. Kell bárkinek is jobb család náluk? A banda összetartásáról eddig is olvashattunk, de igazán szerintem most ismerhetjük meg. 
Ebben a bandában mindegyik srácnak megvan a maga szerep. Nemcsak a hangszerükre gondolok, hanem arra, hogy mindegyikük hozzátesz valamit, amitől összeáll a kirakós. 
Ez az a kötet, amikor a négy rész egy nagy egésszé áll össze, a négy bandatagot igazán egy bandaként üdvözölhetjük. Ezért az utolsó kötet, minden hibája ellenére is méltó helyet fog kapni a polcomon a többi kötet mellett.

És persze zárásként összegezzük a sorozatot is egyben. Egy szóban: imádom. Pont. Ha van benne baki, klisé, bármi, akkor is mindet ellensúlyozza ez a rockbanda. És választanom kéne kedvencet, akkor Jimmy haveromat választanám. 😍

Hiányozni fogtok fiúk!
Olvass bele az ikonra kattintva>>  Olvass bele!
Rendeld meg a könyvet az ikonra kattintva>> Rendeld meg!
Tedd a kívánságlistádra az ikonkra kattintva>> Moly


Játsszunk!

A Stage Dive sorozat sokunk számára okozott önfeledt, vidám pillanatokat, éppen ezért a mostani játékunk a lehető legegyszerűbb lesz: írjátok meg, hogyan képzeltétek el a Deep főhősét, Bent!

Ez nagyon egyszerű lesz: a modell/színész képének az URL címét a Rafflecopter dobozba.
Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk

11.02. - Sorok között
11.03. - Angelika blogja
11.05. - CBooks
11.07. - Insane Life
11.11. - Dreamworld
11.13. - Kristina blogja
11.15. - MFKata gondolatai


0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum