MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2016. június 9., csütörtök

A Maxim kiadó elhozza a nagy szeretetnek örvendő Maddox testvérek harmadik kötetét, a Gyönyörű áldozatot, melyben Taylor Maddoxot ismerhetjük meg. Mostani alkalommal hét állomásos blogturnéra invitálunk titeket, ahol számos érdekesség mellett tiétek lehet a könyv egyik példánya!,


SzerzőJamie McGuire

Kiadói sorozat: Dream válogatás

Sorozat: Maddox testvérek #3

Címkék: realista, New Adultromantikus,

Oldalak száma: 356

ISBN: 9789632617473

Fordító: Szűr-Szabó Katalin

Várható megjelenés:  2016. könyvhét

Eredeti puhakötéses ár: 2 999,- Ft
Eredeti keménykötéses ár: 3 999,- Ft

MFKata: ★★★★

Moly  Goodreads  Maxim Kiadó  Blogturné Klub  Olvass bele!  REndeld meg!

Falyn Fairchild szeme előtt egyetlen cél lebeg: eljutni Eakinsbe, Illinoisba. Számára ez az egyetlen hely, ahol igazán megbocsátást nyerhet a régmúlt bűneiért…
Falyn, a leendő colorádói kormányzó lánya. Így minden, amit tesz, hatással van apja karrierjére. Ám legnagyobb igyekezete ellenére sem képes megfelelni az elvárásoknak. Nem tud szabadulni egy fiatalkori hibájának terhétől. Pincérkedést vállalva a Bucksaw Kávézóban, és minden műszak után félretesz egy kevés pénzt, hogy repülőjegyet vehessen, és végre elutazhasson Eakinsben, ahol talán helyrehozhatja a múltját.
Taylor Maddox abban a pillanatban megérezte, hogy Falyn bajban van, amint leült egy asztalhoz a kávézóban. Taylor csábító, megszegi az ígéreteit, és még akkor is káprázatos, amikor piszok borítja be – minden megvan benne, ami Falyn szerint egy rámenős, szexi tűzoltóban is. Falynt nem vonzza az, hogy egy legyen a srác hódításai közül, ám egy Maddox fiúnak egy ellenálló lány a tökéletes kihívás.
Amint Falyn megtudja, hogy mit nevez otthonának Taylor, minden megváltozik. A Maddoxokra jellemző kitartás lehet, hogy nem lesz elég Falynnel szemben. És most először lehet, hogy Taylor lesz az, aki megégeti magát.

Véleményem

Nem gondolom, hogy a Maddox fiúkat ismeretlen lenne a new adult műfaj rajongóinak. Ellenben már csak az ikrek történetének a magyar megjelenése maradt hátra, melyet én is türelmetlenül vártam., főleg az ért mert különösen szeretem az ikrekről szóló könyveket.
Bár az előző részekből már kaptunk egy-egy pici szeletet Taylorból és Tylerből is, sokáig nem tudtam beazonosítani, hogy pontosan hol járunk időbe és mi is fog történni. Már csak azért sem, mert soha nem került szóba a fiúk foglalkozása így lazán azt hittem, hogy eltelt pár év, mire realizáltam, hogy Travis és Abby gyorsesküvője után vagyunk és nemsokára jön az igazi. Ugye, hogy már nektek is rémlik valami? 

Már megszokhattuk, hogy a fiúk történetével számolunk, de a kezdetektől fogva a női karakter szemszögéből éljük át az eseményeket, így most Fayln Fairchild érzéseivel ismerkedhetünk meg. Hamar kiderül, hogy valami sötét és nem túl kellemes titkot tartogat a múltja. A feldolgozásához pedig valamilyen úton Eakinsbe kell jutnia, amihez Taylort is szeretné felhasználni. Rettentő kíváncsi voltam, hogy mi történhetett , de tartottam attól, hogy mi lesz ha ez az egész kiderül. Valljuk be, hogy egy Maddox-szal nem lehet csak úgy packázni.
Csak a saját lelkünk át láthatunk egy másik ember lelkébe.
Kettejük kapcsolatának alakulása igazi kis csemege a Maddox rajongóknak: nem maradtak ki a beszólogatások, a huzavona és civakodás sem, miközben érezhető a kettejük közti kémia, illetve szexuális feszültség. 
Taylor Maddox a széles vállú, sötét hajú kormos arcú tetovált tűzoltó fiú, aki ráadásul egy idézem f@szfej. Tipikus Maddox és én tipikusan imádtam. Nincs mit tenni, elfogult vagyok és leszek is velük kapcsolatban, hiába a verekedés és fellengzős duma, mi olvasók belelátunk a fejükbe és bizony ők nagyon is tudnak szeretni .
A védelme nem gyengített el , csak eszembe juttatta, hogy értékes vagyok.
Viszont egy csillagot le kell vonnom, mert Falyn titka, illetve onnantól kezdve az események
alakulása elég sablonosra sikeredett. Nem mondhatom, hogy nincs ajtócsapkodás és dráma, majd a szokásos nagy kibékülés, de a kivitelezéssel nem vagyok kibékülve. Vagy lehet pont az a bajom vele, hogy az előzményekből kiindulva szép lassan összeállt a kép és már nem igazán volt újdonság. Kicsit mintha elspoilereztük volna magunknak az eseményeket.

Imádom ebben a sorozatban a visszatérő szereplőket, elemeket és eseményeket, mert régi ismerősként köszöntenek az olvasóra. Még akkor is tud egy másik szemszög újat mutatni, ha pontosan tudjuk mi történik, lásd Abby és Travis esküvője. Szívem csücske az esemény, imádom újra és újra elolvasni.
Az ember nem lehet szerelmes úgy, hogy ne lenne kicsit őrült is. 
Már csak az ikerpár másik fele Tyler könyve van hátra. Tyler párjából Evelynből kaphattunk egy kis ízelítőt, életvidám lánynak tűnik kíváncsian várom a folytatást. Attól pedig nem kell aggódnunk, hogy majd Tyler kötetével kifogyott az írónő a Maddox-sztorikból, hisz a Gyönyörű sorscsapáshoz kapcsolódóan még hátra van America története, sőt augusztusban érkezik egy újabb kötet 11 évvel későbbről. Amit nagyon várok, de félek tőle, hogy a jóból is megárt a sok.

Rendeld meg a könyvet az ikonra kattintva>> Rendeld meg!

Játsszunk!!!

Megihletett minket a borítón szereplő tollpehely, ezért most olyan borító részleteket találhattok az egyes állomásokon, melyeken szintén toll/tollpehely látható. 
A rafflecopter megfelelő sorába a könyv íróját és címét várjuk.
Játékra fel
Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum