MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2014. május 23., péntek
Az eredeti rovat céljához hasonlóan ez is a friss megjelenésű könyvekről szól,
de itt kiemelten csak azokat a könyveket mutatom be,
melyek  várhatóan 85. Ünnepi könyvhét és 13. Gyermek könyvnapokra már a kezünkben lehetnek.
A Könyvhétről bővebben a fenti linken tájékozódhattok, 
Szeretném hozni a listát, hogy mely könyvek megjelenése várható
2014. június 12-16 között. 
További információt a várható megjelenésekről, megvásárolt jogokról a
molyos  Könyvhétre várva polcomon tájékozódhattok. Megnézem >>
Érdemes a Twitteren is követni, mert ott csicsergem az először a frisseket Megnézem>>

Könyvheti megjelenések képekben



Megjelenési lista

Könyvmolyképző Kiadó könyvheti megjelenései 1. rész

Antonio Ferrara: Rossz voltam

Sorozat: -
Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalak száma: 168
Borító: puhaborítású/ keménykötésű
ISBN: 9789632459974/ 9789633736036
Megjelenés: 2014. könyvhét
Fordító: Garamvölgyi Katalin
Ár: 2 499,-Ft/ 3 299,-Ft
Goodreads: 3,62
Moly: ?
MFKata: -
Angelo igazi keményfejű, cinikus tizenkét éves kamasz, aki mindig kapható valami balhéra. Ő a rossz fiú mindenhol: otthon, az utcán, a kollégiumban, az iskolában. Csakhogy legutóbbi csínytevése nagyon rosszul sül el: akaratlanul is egyik tanárnője halálát okozza.
Büntetésből egy tanyára kerül, egy kis közösségbe, néhány hozzá hasonlóan problémás gyerek közé, Costantino atya felügyelete alá. A pap mélységes meggyőződése, hogy az ember alapvetően jónak született, csak meg kell találnia a lelkében rejtőző jóságot.
Angelo persze mindent megtesz annak érdekében, hogy kihozza a sodrából ezt az idegesítően kiegyensúlyozott, őszinte és mosolygós papot.
Csakhogy Costantino atyáról lepereg minden provokáció, és a fiú azon kapja magát, hogy célja és kötelessége van: egy kiskutya gondját kell viselnie.
Hosszú és rögös út vezet a változásokhoz, a kis közösségben fel-felüti a fejét a bűn és a kísértés. Mindenkinek megvan a maga démona, amivel nap mint nap meg kell harcolnia. Van, akinek sikerül, és van, akinek nem.
De a tanyán töltött idő mindannyiuk életét megváltoztatja.
A rossz fiúét is.

A könyvvel hamarosan blogturné indul!

Joe Abercrombie: Hidegen tálalva

Sorozat: -
Oldalak száma: ?
Borító: keményborítás
ISBN: 9789633736685
Fordító: Kamper Gergely
Várható megjelenés: 2014. könyvhét
Eredeti ár: 3 490,- Ft 
MFKata: -
Tavasz van Styriában. Márpedig ez háborút jelent. Tizenkilenc éve folyik a vér. A könyörtelen Orso nagyherceg brutális harcot folytat a civakodó Nyolcak Ligájával. Miközben hadseregek menetelnek, fejek hullanak és városok égnek, a színfalak mögött bankárok, papok és ősibb, sötétebb hatalmak marakodnak azon, ki legyen az új király. A háború tán maga a pokol, de Monza Murcatto, a talinsi kígyó, Orso nagyherceg leghírhedtebb zsoldosa számára kiváló alkalmat kínál a pénzkeresetre. Győzelmei népszerűvé tették – munkaadója szerint egy árnyalattal népszerűbbé is a kelleténél. Murcatto jutalmul egy szakadék mélyén végzi hát összetört csontokkal, bosszúra éhesen. Bármi is az ára, hét embernek meg kell halnia. Murcatto szövetséget köt Styria legmegbízhatatlanabb alkoholistájával, Styria legkiszámíthatatlanabb méregkeverőjével, egy életét a számok megszállottjaként élő sokszoros gyilkossal meg egy barbárral, aki nem akar mást, csak helyesen cselekedni. Ellenségének tudhatja a fél országot. Mind ennek tetejébe utána küldik a világ legveszélyesebb emberét, hogy találja meg, és fejezze be, amit Orso nagyherceg elkezdett. Tavasz van Styriában. Márpedig ez bosszút jelent.

Kami Garcia: Unbreakable

Sorozat: The Legion #1
Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalak száma: ???
Borító: puhaborítású
ISBN: 9789633737903
Megjelenés: 2014. könyvhét
Fordító: Zelei Róbert
Ár: 2 999,-Ft
Goodreads: 3,74
Moly: ?
MFKata: hamarosan
Miután Kennedy Waters holtan találja édesanyját, fenekestül felfordul az egész élete. Az ideig meg sem fordul a fejében, hogy a világot valójában a sötét szellemvilág lényei irányítják. Erre akkor döbben rá, amikor egy ikerpár, Jared és Lukas Lockhart betörnek Kennedy szobájába, és elpusztítják azt a veszélyes szellemet, amelynek a lány megölése lett volna a feladata. A testvérektől tudja meg, hogy édesanyja egy titkos ősi szervezet, a Légió tagja volt, melynek célja és feladata a világ megvédelmezése egy bosszúszomjas démontól. És a szervezet öt tagját ugyanazon az estén gyilkolták meg. Most Kennedy-nek kell átvennie anyja szerepét a Légióban, hogy fényt derítsen az igazságra, és hogy életben maradjon. Két másik Légió-tag, Csuhás és Alara segítségével a fiatalok azt a fegyvert keresik, amivel elpusztíthatják a démont. Útjuk során a démon általa irányított szellemekkel is felveszik a harcot.

Előrendelés 20% kedvezménnyel>>
A könyvvel hamarosan blogturné indul!


Kiersten White: Paranormalcy- Természetfölötti


Sorozat:  Természetfölötti#1
Oldalak száma: ?
Borító: puhaborítás/ keményborítás
ISBN: 9789633736357/ 9789633736364
Fordító: Hetesy Szilvia
Várható megjelenés: 2014. könyvhét
Eredeti ár: 2 999,- Ft / 3 999,-Ft
MFKata: hamarosan
Akármennyire is szokatlan, hogy valaki a Nemzetközi Paranormális Ellenőrző Hivatalnál dolgozik, Evie mindig is normálisnak gondolta magát. Igaz, hogy a legjobb barátnője sellő és a volt barátja tündér, most pedig egy alakváltó srácért van oda. Egyébként pedig Evie az egyedüli olyan ember a világon, aki felismeri a paranormális lényeket, akárhogy is álcázzák magukat.
De a paranormális lények most sorra halnak meg és Evie álmai is hemzsegnek az ijesztő és titokzatos jóslatoktól. Gyorsan rájön, hogy összefüggés lehet a képességei és a paranormális lények pusztulása között. Nagyon is elképzelhető, hogy ő a kulcsfigura egy tündér sötét jóslatában, amely minden paranormális lény pusztulását ígéri..

Leigh Bardugo: Árnyék és csont

Sorozat: A Grisa #1 
Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalak száma: 376
Borító: puhaborítás/ keményborítás
ISBN: 9789633734506/ 9789633734513
Fordító: Varga Csaba Béla
Várható megjelenés: 2014. könyvhét
Eredeti ár: 2 999,- Ft / 3 999,-Ft
Goodreads: 4,11
Moly: ?
MFKata: hamarosan

Alina Starkova sosem várt túl sokat az élettől. A határháborúk során elveszítette a szüleit. Árvaként csupán egyvalakire számíthatott. Egy másik kis földönfutóra, Malra, a legjobb barátjára. Ám mostanra már rá sem számíthatott. Mindkettőjüket besorozták hazájuk, Ravka anyácska hadseregébe. A két fiatalnak életveszélyes küldetésre kell indulnia az Árnyzónába. Ezen az iszonyatos helyen a földöntúli sötétség az úr, ahol valósággal hemzsegnek az emberevő szörnyetegek. Amikor támadás éri a katonai konvojukat, mindannyiuk élete veszélybe kerül. Ám Alina ekkor olyan titokzatos erőnek adja tanújelét, amiről mindaddig még ő sem tudott. A csodálatos megmenekülés kiszakítja a hétköznapok világából.. . Meg sem áll a fővárosig, az uralkodó udvaráig, ahol az árva lány is a Grisa testvériség tagja lesz. Vezetőjük, a titokzatos Kom úr úgy véli, Alina az, akire oly régóta vár Ravka sokat szenvedett népe. A legfőbb varázsló szerint az Alinában rejtőző erő képes lesz elpusztítani az Árnyzónát. A cári udvar fényűző forgatagában sokan Kom úr új kegyeltjének tartják a lányt, aki csak nehezen tud beilleszkedni Mal nélkül. Miközben hazája egyre nagyobb veszélybe kerül, feltárul előtte egy hajmeresztő összeesküvés. Dönteni kell. Szembeszáll a birodalom leghatalmasabb nagyuraival? Egyedül a múltja mentheti meg… hogy Alina megmenthesse a jövőt.
A könyvvel hamarosan blogturné indul!

Lucy Maud Montgomery: Váratlan utazás


Sorozat: Váratlan utazás#1
Oldalak száma: ?
Borító: puhaborítás- filmes
ISBN: 9789633730034
Fordító: Rakovszky Zsuzsa
Várható megjelenés: 2014. könyvhét
Eredeti ár: 1 999,- Ft 
Goodreads: ?
MFKata: ?
Sara Stanley élete egy napon válságba kerül. Apja üzlete csődbe megy, és kénytelen gyermekét vidéki rokonaihoz küldeni. Sara ezidáig mindent megkapott, amire csak vágyott: érdekes utazások, vadonatúj játékok, szép ruhák. Jómódú apja semmit nem tagadott meg tőle. Barátai ugyan nem voltak, de eszébe sem jutott, hogy hiányozna valami az életéből. A kislány most egyszerre idegen és ellenséges világban találja magát, ahol úgy tűnik, senki sem örül az érkezésének.

Lucy Maud Montgomery: Váratlan utazás 2.

Sorozat: Váratlan utazás#2
Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalak száma: ?
Borító: puhaborítás- filmes
ISBN: 9789633730201
Fordító: Rakovszky Zsuzsa
Várható megjelenés: 2014. könyvhét
Eredeti ár: 1 999,- Ft
Goodreads: ?
Moly: 91,40%
MFKata: ?

Folytatódnak Sara kalandjai! Sara Stanley édesapja kínos bírósági ügybe keveredik, és kénytelen kislányát vidéki rokonokhoz, egy isten háta mögötti kanadai szigetre küldeni. A faluban persze minden más, mint a nagyvárosban: maguknak való, régimódi emberek veszik körül a kislányt. Sara azonban megszeretteti magát, s nyomban ezután a tettek mezejére lép: folyamatosan és mindenkin segíteni akar, csakhogy jó szándéka a legtöbbször visszájára fordul. A kislány állandó felfordulást okoz. Szerencsére azonban – mint ezt a hasonló című, nagy sikerű tévésorozatból is tudjuk – a végén minden rendbe jön…


Marie-Aude Murail: Oh, boy


Sorozat: -
Oldalak száma: 192
Borító: puhaborítás
ISBN: 9789632455716
Fordító: Burján Mónika
Várható megjelenés: 2014. könyvhét
Eredeti ár: 1 999,- Ft 
MFKata: -
Három testvér néhány órája magukra maradt a világban, de megesküdtek, hogy soha senki nem választhatja el őket egymástól. A legidősebb Siméon, tizennégy éves. Cingár, barna szemű. Különleges ismertetőjele: intellektuálisan koraérett, már az érettségire készül. A középső Morgane, nyolcéves. Barna szemű, elálló fülű, osztályelső. Különleges ismertetőjele: a felnőttek minduntalan elfeledkeznek a létezéséről. A legkisebb Venise, ötéves. Kék szemű, szőke, elragadóan bájos. Olyan kislány, amilyet mindenki szeretne magának. Különleges ismertetőjele: forró szerelmi történeteket játszik el a Barbie babáival. A Morlevent gyerekek nem hajlandók a sorsukat az első jöttment szociális asszisztensre bízni. Az a cél hajtja őket, hogy kikerüljenek a gyermekotthonból, ahová elhelyezték őket, és családra leljenek. Két személy lehetne a gyámjuk. Csakhogy eleinte egyiknek sem fűlik hozzá a foga. Aztán meg egyszerre mindkettőnek. De az egyik nem túl rokonszenves, a másik meg felelőtlen, ráadásul… Ja igen! És ez a két személy ki nem állhatja egymást.

Rachel Vincent: Shift- Változás

Sorozat: Shifters #5
Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalak száma: 416
Borító: puhaborítás/ keménykötés
ISBN: 9789633738276/ 9789633738559
Fordító: Miks-Rédai Viktória
Várható megjelenés: 2014. könyvhét
Eredeti ár: 2 999,- Ft / 3 999,-Ft
Goodreads: 4,24
Moly: ?
MFKata: ?

Nem könnyű az első női vérmacska-végrehajtó élete. Gyűlnek a hegek, gyűlnek a tapasztalatok. A magánéletem? Bonyolult. A testvérem halála és az apám elleni eljárás óta legfeljebb a további vérontást akadályozhatom meg. A falkánkat azonban egy seregnyi dühös mennydörgőmadár támadja meg – és talán csak úgy kerekedhetünk régi ellenségünk fölé, ha ki tudjuk csikarni a békét az új ellenféltől. Egyre több halál, egyre több árulás. Az ösztöneim óvatosságra intenek. De néha nincs más út, mint elrugaszkodni a szakadék széléről…
Előrendelés 20% kedvezménnyel>>


Rebecca Maizel: Infinite Days – Végtelen napok


Sorozat: A Vámpír Királynő #1
Oldalak száma: 384
Borító: puhaborítás/ keményborítás
ISBN: 9789632454719/9789633736166
Fordító: Cziczelszky Judit
Várható megjelenés: 2014. könyvhét
Eredeti ár: 2 999,- Ft/ 3999,-Ft 
MFKata: hamarosan
Az egész történelem során nem találtam senkit, akit ennyire szerettem volna, mint téged… senkit.”
Ezek voltak Rhode utolsó szavai hozzám. Az utolsó alkalom, amikor szerelmet vallott. Az utolsó alkalom, hogy láttam az arcát.
592 éve először újra lélegeztem. Kifekhettem a napra. Éreztem az ízeket. Rhode feláldozta magát, csak hogy én, Lenah Beaudonte, újra ember lehessek. Hogy képes legyek véget vetni a vérszomjas időknek.
Sosem hittem volna, hogy egyszer majd újra szerelembe esem valakivel, aki nem Rhode. De Justin olyan… vakmerő volt. Izgalmas. Gyönyörűbb, mint a legvadabb álmaim. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd újra tizenhat éves leszek… ahogyan azt sem, hogy visszatér a múltam, és kísérteni kezd
A könyvvel hamarosan blogturné indul!

Hamarosan jön a Könyvhétre várva #6

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum