MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2016. április 17., vasárnap


A Maxim Könyvkiadó jóvoltából folytatódik Jamie McGuire Véletlen szerelem sorozata! A második kötet a Viharos szerelem címet kapta, melyben Erin és Weston megpróbáltatási korántsem érnek véget, tovább kell küzdeniük a felnőtté válás útján. Ezúttal hat blogger, hat állomáson teszi közzé véleményét és egyéb érdekességeket. Érdemes követni a turnét és játszani, mert három példány kerül kisorsolásra a kiadó felajánlásában.



SzerzőJamie McGurie

Kiadói sorozat: Dream válogatás

SorozatVéletlen #2

Besorolás: New Adult,  romantikus,

Oldalak száma: 160

ISBN: 9789632616940

Fordító: Béresi Csilla

Várható megjelenés: 
2016. április 28.

Eredeti ár: 2 299,- Ft

MFKata: ★★★✮

Moly  Goodreads  Maxim Kiadó  Blogturné Klub  Olvass bele! Rendeld meg!

A 16 éves Avery Roe szeretne végre nagyanyja nyomdokaiba lépni, és elfoglalni az őt megillető helyet a Prince-sziget következő boszorkányaként. Arról álmodik, hogy talizmánokat készít, melyek mágiával megóvják a bálnavadászokat a tengeren, és megvédik a sziget lakóit. Ám az anyja a jó modor és az előkelőség unalmas világába kényszeríti, amivel megakadályozza, hogy kibontakozzon Averyben a szunnyadó varázserő. Az asszony mindent megtesz annak érdekében, hogy lányát távol tartsa nemcsak a mágiától, hanem saját nagyanyjától is.
Egy napon Avery szörnyű álmot lát: valaki meg fogja ölni őt. Így egyre sürgetőbbé válik, hogy felszínre hozza varázserejét. De úgy tűnik, minden ellene dolgozik. A lány egy tetovált szigonyosfiúban, Tane-ben talál váratlan szövetségesre. A fiú saját mágiája révén megakadályozhatja Avery halálát. Felcsillan a remény, hogy az ifjú boszorkánylány elmenekülhet végzete elől, de mindezért olyan áldozatot kell hozniuk, amire egyáltalán nincsenek felkészülve.

Véleményem

Jamie McGuire szeretette meg velem a New Adult műfajt a Maddox fiúkkal. Egy újabb sorozata a műfajban, nem maradhat nálam olvasatlan. Így került sorra anno a Véletlen is, ami bár nem lett a kedvencem, azért a folytatása erősen várólistás lett.

Emlékszem, hogy az írónő stílusa már az előző résznél is hozta a megszokott könnyen olvasható stílust, amit anno megkedveltem. Ez most is adott volt, de a könyvvel pontosan ugyanaz lett a problémám, mint az előző résznél. A hossza.

Eleve a folytatásoknál szüksége van az embernek egy kis időre, mire sikerül újra felvenni a fonalat. Beugranak az arcok, eszedbe jut az előzmény. De jelen eseteben a könyv felénél, azaz kb a 75. oldalnál sikerült bekapcsolódnom. 
Egészen addig sajnos én is osztottam a "többiek" véleményét, hogy mennyire irreális az a szituáció, amiben Erin él.
Mert valljuk be, meghalt egy gyermekük és attól függetlenül, hogy nem a vér szerinti lányuk volt, mégis őt nevelték-vele éltek 18 évig. Most pedig lett egy új lányuk (aki a vér szerinti) és most élnek boldogan, mintha mi sem történt volna. 
Egyetlen életed van, és most egyetlen dobásod! Ne vesztegesd el valaki más ábrándjára!
Kellett nekem is az idő, amíg átéreztem/újragondolhattam az okokat/okozatokat. Hogy Erinnek sem volt sok választása, szülőként én sem cselekednék másképp és ez a helyzet sokkal, de sokkal összetettebb, mint amennyire az kívülről látszik. Főleg, hogy kiderülnek még szép kis dolgok a múltból is. Totális csavar. 
Nem félek én tőlük! Akárhogyan is próbálnak is nekem ártani, én döntöm el, ki tudnak- e készíteni. 
A kezdeti értetlenségem is Erinnel szemben, teljesen megváltozott. Megértem, sőt a könyv végére újra csodáltam az élethez való hozzáállásért. Azért, ahogyan erős tudott maradni az életben, ahogyan sokunkkal ellentétben nem hagyja, hogy bárki és bármilyen módon hagyja befolyásolni az életét. Tiszteletreméltó és példaértékű. 
Ha hagyom, hogy bárki hatással legyen rám, azzal lemondok sorsom irányításának egyetlen lehetőségéről.
A szerelmi szállal is hasonló érzéseim voltak, Westont akartam szeretni és Erinhez hasonlóan mélységesen megbántottnak éreztem magam a viselkedése miatt. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a zárókötet mit rejt. Ami külön öröm, hogy a madarak azt csiripelték, hogy nem kell már rá sokat várni, 

Ezért is merem ajánlani a könyvet a new adult, Jamie McGurie, Colleen Hoover rajongóinak, mert a történet jó, de állítóm, hogy egy kötetben lenne a legtökéletesebb!

Rendeld meg a könyvet az ikonra kattintva>>  Vedd meg!

Játsszunk!!!

Jamie McGuire tollából számos könyvet olvashatunk magyarul. A mostani játék ezért ehhez fog szorosan kapcsolódni. - Minden állomáson találtok egy idézetet, ami tartalmaz egy nevet, természetesen a név ki lesz pontozva. Nektek azt kell kitalálnotok, hogy melyik könyvből (pontos cím) származik az idézett szöveg és melyik név van kipontozva.
Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.
– Hadd fúrjam át az orrod, ………!
A homlokomat ráncolva megráztam a fejemet.
– Nem.
– Jajj, ne már! Csak egy pici gyémántot teszünk bele. Hölgyhöz illő, ugyanakkor vad lesz.



04.11 Kelly és Lupi olvas
04.13 Dreamworld
04.15 CBooks
04.17 MFKata gondolatai
04.19 Deszy könyvajánlója
04.21 Insane Life

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum