MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2016. április 27., szerda

A Könyvmolyképző jóvoltából jelenik meg Samantha Young legújabb könyve, az Into the Deep - Mély víz. Charley és Jake szerelme lángolt, ám sajnos véget ért. Véletlen folytán ismét találkoznak, vajon fel tud lángolni ismét a régi szerelem?

Mostani turnéban hét blogger teszi közzé bejegyzéseit, néhány újabb információval kiegészítve. Mi több, ha játszotok, tiétek lehet a könyv egyik példánya!

SzerzőSamantha Young

Kiadói sorozat: Rubin pöttyös

Sorozat: Mély víz #1

Besorolás: erotikusNew Adult, Skócia

Oldalak száma: 352

ISBN: 9789633994665

Fordító: Molnár Edit

Várható megjelenés: 
2016. április 21.

Eredeti ár: 2999,-Ft

MFKata: ★★★★✮

Moly Goodreads   Blogturné Klub  Olvass bele! Rendeld meg!

Maradj fiatal! Élj veszélyesen! Szeress szenvedéllyel! 
Charley Redford csak egy hétköznapi lány volt, amíg Jake Caplin meg nem jelent otthonában, az indianai kisvárosban, és meg nem győzte őt, hogy rendkívüli teremtés. Jake szinte már az első napon a mélyvízbe dobta Charley-t, és megígérte a lánynak, hogy kitart mellette. Ám később tragikus baleset árnyékolta be Jake életét, és a fiú gyorsan kievickélt a partra, magára hagyva Charley-t. 
Négy év telt el azóta, és Charley végre úgy érzi, sikerült továbblépnie. Aztán Edinburghba utazik, hogy ott folytassa tanulmányait, és egy partin merő véletlenségből éppen Jake Caplinbe meg az új barátnőjébe botlik. A jó útra tért rosszfiú Charley bocsánatáért esedezik, aki ezek után egyre több időt tölt egykori szerelmével. Charley fegyverszünetet köt, és végül ráébred: egyre szorosabb barátság fűzi a fiúhoz. 
Ahogy Charley és Jake közelebb kerül egymáshoz, újra fellángol közöttük a régi szenvedély, ami komoly fenyegetést jelent az életükre és a kapcsolataikra. Amikor a féltékenység és a vágy felüti pusztító fejét, Charley és Jake még maguknak is nehezen ismerik be, mit jelentenek egymás számára. 
De ha sikerül is úrrá lenniük a helyzeten, semmi sem garantálja, hogy Charley még egyszer hagyja magát visszarángatni a mélyvízbe.

Véleményem

Samantha Youngot a magyar olvasók a Dublin Street nevezetű sorozatáról ismerhetik. Bár a könyv anno Arany pöttyös besorolást kapott, én mégis a new adult kategóriához kapcsolható Rubin Pöttyösbe tenném. Ahogyan most a Mély víz is került.

Ez egy ízig-vérig new adult történet csöppnyi humorral és erotikával fűszerezve, de aki ismeri az írónő stílusát, akkor nekik ez nem lesz ismeretlen.

A történetünk Charley szemszögéből ismerjük meg a jelenben és hamarosan megismerjük Jake-t is, az első szerelmét. Mindenki életében fontos szerepet játszik az első, de hamar rádöbbenünk, hogy kettejük között tényleg működik a kémia.
Jacob Caplin még a hóhért is az ujjai köré csavarná.
Fejezetek felváltva mutatják a jelent és a múltat, ahol megismerjük a szereplők 16 éves énjét és azt,
Charley
ahogyan az egész kapcsolatuk elkezdődött, fejlődött és sajnos véget is ér. Bizony a dráma sem marad ki, sokáig is kell rá várni és én meglepődtem, hogy végül mi is volt az ok. Bagatel és gyerekes reakció lenne? Igen, de logikusan belegondolva, az okot és a korukat tekintve nem hiszem, hogy felróható nekik a ballépés.

Szóval én még inkább szurkoltam a párosunknak, hogy sikerüljön egymásra találniuk. Még akkor is, ha tudtam, hogy Jake-nek ott van Melissa, bár bevallom, hogy elég kisegérnek tűnt a magabiztos és szókimondó Charley mellett. És ez nem rosszindulat, de ha valaki annyira szenvedélyes és tüzes, mint Jake, ahhoz csak hasonló kaliber illik. De a kérdés, hogy felnőtt fejjel képesek-e a hibáikból tanulni, újra bízni egymásban és újrakezdeni?
... tulajdonképpen egész életünkben ezt az egy pillanatot hajszoljuk. Buzgón keressük a helyünket: egy helyet, ahol önmagunk lehetünk. Ahol nem válunk mássá - ha csak nem jobbá, többé - , de menedékre lelünk és úgy érezzük, bármi történjen is nem vagyunk egyedül. 
Hasonló történettel már találkoztam, mégpedig a Cseresznyepiros Nyár című könyvnél. Ellenben különbségként kiemelném, hogy Charley több helyzetben is képes felnőttként gondolkozni és nem elhamarkodottan cselekedni. Valamint a másik eltérés, hogy a gyönyörű Berlint az én kedvenc Skócia váltotta fel. Bár skót fickóról szó sincs, de a helyszínválasztásért mindenképp plusz pont jár. Főleg a Fort Williams-i kirándulás után, mert most azt a helyet is felvéstem a bakancslistámra 😉
Jake


Apró bánatom azért akad a sorozattal kapcsolatban, mégpedig a vége. Hiszem, hogy a történetet le lehetett volna szépen zárni , ehelyett egy apró kérdőjel maradt a sztori végén. Felvezetve a folytatást, pedig nagyon bíztam benne, hogy a Dublin Streethez hasonlóan a következő rész egy másik párost rejt majd, mondjuk Beck és Claud történetét, de igazából az együttesből még Lowe történetés is szívesen olvasnám... mondtam már, hogy szeretem a zenészfiús történeteket? 😄

A könyvet mindenképpen ajánlom Samantha Young rajongóinak, valamint a new adult és az erotikus műfaj kedvelőinek. mert azért akad benne egy-két forró jelenet ;-) És ha tetszett neked az Örökké a csajom, a Cseresznyepiros nyár vagy a Leo, akkor mindenképpen olvasd el ezt a könyvet!

Addig egy kis hangulatkeltés Adele-lal és a dallal, mely a könyvben is szerepet kapott>>




Rendeld meg a puhakötéses könyvet az ikonra kattintva>>  Vedd meg!


Játsszunk!



A Mély víz jelentős része Edinburgh-i Egyetemen játszódik, ahol nagyon sok híres ember végzett, tanított. Mostani játékban az egyetemen végzett, tanított híres embereket kell megtalálnotok leírások alapján. Mindegyik kiemelkedő irodalom, tudomány esetleg építészeti téren.
A helyesen válaszolók között három darab példány kerül kisorsolásra.
Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk

Mindennap találkozunk találmányával, kezünkben tartjuk és bár már kissebb, mai is arra használjuk, mint akkor. Telefonálásra.- A telefon feltalálója, egyben a siketoktatási rendszer feltalálója.
04.14 Deszy könyvajánlója
04.16 Kristina blogja
04.18 Zakkant olvas
04.20 Insane Life
04.24 CBooks
04.27 MFKata gondolatai
04.29 Dreamworld

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum