MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2012. május 14., hétfő


Hűha... és még egyszer hűha...

Először is azt hittem, hogy Klausnak vége. Már akkor majdnem eltörött a mécses. De amikor meghallottam Tyler hangját... akkor már tudtam, hogy mit tett Bonnie. Ügyes boszi :-))

Aztán és közben jöttek a visszaemlékezős képek. Sejthettem volna, hogy ez valami nagyon nagynak az előkészülete.

Aztán jött a visszaemlékezese Damon-nak. Már éreztem, hogy párásodik a nemlétező szemüvegem. Annyira tudtam, hogy megint vagyis először volt nagylelkű... az ördögi Damon...

És jött a baleset. A zene nagyon jól választás volt és nagyon jól meg is vágták a képeket! Tudtam, hogy a főhősnőnk nem halhat meg és gondoltam ez valami kijátszása lehet annak, hogy Alaric (nem Ric) eltűnjön. És akkor megjelenik a harcoló Ric és Damon és egyszer csak elkezd meghalni. Közben ugye Elena emlékképei is bevillannak az apukájáról, aki bár megpróbál menekülni nem sikerül és megpróbál vigaszt nyújtani Elenának. És akkor Alaric meghal, és Ric megjelenik Jeremy-nek. És itt eltört a mécses. Most már nem láttam a betűket és a hanyag angolomra kellett hagyatkoznom, de hála az égnek megértettem. Ric elbúcsúzott Jeremy-től.. (Roni közben eszembe jutottál, hogy kapsz még egy kis ízelítőt a kedvencedből akarom írni kedvencünkből).

Aztán ugye jön a halottasház kép. Nem értettem, hogy ezt most minek kell? Meghalt, akkor most mi? Ha csak "vicc" volt, miért nem a kanapén van? Stefan is ott van? Minek? Jön Damon és Meredith-et zaklatja és... ekkor beugrik! Adott neki vért! áááá! Akkor itt a csavar, hisz Elena vámpír lesz! (nem mintha ennyit nem tudtam volna a sorozat alapjául szolgáló könyvek fránya fülszövegéből) És akkor Elena felébred és... vége. Micsoda???

Vége? Szeptember másodikáig ennyi? Nincs az a TVD maraton, ami csillapíthatná most a vágyam egy új epizód iránt. Hogy lehet így abbahagyni? És mi az, hogy eddig kérdéses volt a negyedik évad? Engem meggyőztek még vagy húsz évadra... Annyi kérdésem és van, hogy csak na...

Bonnie most akkor semleges banya boszi lesz most, hogy a saját feje után megy? Szerintem ilyet nem lehet, mert egyik oldal sem fogja, hagyni, hogy pártatlan maradjon.

És ha már itt tartunk. Drága Klaus. My favorite Origin. Mennyi lehetőséget is rejt számunkra a következő évadban? Hmmm... a bosszú és a düh? Vagy a szerelem? Testvériség? Az ősök részéről, hála az égnek ugyanott tartunk, mint az előző évadzáróban. Élnek, de a túlvilág a vesztüket akarja, de mi nem igazán ;-)

Stefan és Elena. Nos erre a kérdésre, választ kaphattam, vagyis egy ígéretet egy fincsi csókjelenettel... de ugye Elena vámpír lett. Vajon ez min változtat? Most akkor emlékezni fog minden ígézett emlékére? Vagy rosszul tudom? Mert akkor tudni fogja, hogy Damon-nal találkozott először és nem Stefan-nal... hoppá-hoppá... és még egy! Vajon őt ki változtatta át? Oké ez mellékes, de eszembe jutott.
 
És számomra van még egy nagy kérdőjel. Egy személy... Kathrine ;-)

Csűrhetem-csavarhatom, de most (gyors fejszámolás) 110 napig (OMG) gyötrődhetek a folytatásért.


UPDATE

Miközben fincsi képeket keresgéltem, találtam két jó képet. Megvan a saját véleményem is, de kíváncsi vagyok a tiétekre is :-))


1 megjegyzés:

  1. Ne is mondd! Így kinyírni szegényt! utálom a forgatókönyv-írókat! Mindet!!!!
    nem is érdekelt igazából utána a folytatás, annyira dühös/elkeseredett/szomorú/zaklatott voltam! szegény-szegény Alaric! ÚÚÚgy fog hiányozni az az alulról felfelé való nézése! jaaajjj!

    Elena majd biztos rinyál egy sort, hogy ő nem akart vámpír lenni, stb. fel vagyok készülva az első néhány epizódra!
    De Stefan csókjelenete! na, az nem volt semmi! a legeslegjobb csók volt sztem a vámpírnaplók -Stefan-Elena történetében! Húha! Húha volt! :-D Végre megmutatta, hogy tud Ő tökös gyerek is lenni :-DDDD(bocs, nem tudom másként mondani :-DDD )
    Kitartás a nyárra! kaptam most tippeket jó sorozatokra :-D

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum