MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2013. május 5., vasárnap


Sorozat: Angyalsors #2,5

Kiadó: Maxim
Oldalak száma: 100
Borító: puhatáblás
ISBN: 9789632612546
Kiadás éve: 2013 
Fordító: Komáromy Rudolf
Goodreads: 3,82
Moly: nincs adat
MFKata: 

Fülszöveg

A New York Times sikerlistájára is feljutott Cynthia Hand lebilincselő kisregénye az Angyalsors trilógia világában játszódik.
Clara szabadulni igyekszik az emlékektől, amelyek Wyomingban kísértik, és a jövőre utaló látomásoktól, amelyekkel egyelőre nem képes szembenézni ezért tökéletes menekülésnek tűnik, ha a nyarat Olaszországban tölti legjobb barátnőjével, Angelával...
Amióta Angela az eszét tudja, mindig azt magyarázták neki, hogy a szerelem veszedelmes, egy percre se hagyja őrizetlenül a szívét. Két éve azonban, amikor megismerkedett Phennel, elhatározta, hogy mindenáron közel kerül hozzá. Most döntenie kell, megoszthatja-e Clarával a titkát, vagy ha elmondja neki az igazságot, azzal kockára tesz mindent, ami fontos a számára.
A hol Angela, hol Clara nézőpontjából kibontakozó történet bemutatja a felejthetetlen nyarat, amely próbára teszi a két lány barátságát, és visszavonhatatlanul megváltoztatja az életüket.

A könyv és Én

A sorozat eddig megjelent kötetei már olvasva a polcomon csücsülnek és már olvashattátok az értékeléseimet, illetve a Megjelenésre várva rovatban is írtam, hogy mennyire várom a könyv megjelenését.

Véleményem

Cynthia Hand
Bár a könyv terjedelmében nem nagy és persze így cselekményben sem bővelkedik, de mégis csillapította a vágyam a sorozat folytatása után és egyben fel is szította azt. A sorozat egy kiegészítő kötete, ami elvileg a második és a harmadik rész közötti történéseket meséli el. Konkrétan a Clara és Angela nyári vakációját Olaszországban, Rómában.
Mondtam már, hogy imádom Olaszországot? Mondjuk én minden külföldi kultúrában megtalálom a szépséget, de Olaszország azon kevesek közé tartozik, ahol volt szerencsém járni… bár régen volt, de még mindig emlékszem a pörgésre, az olasz temperamentumosságra… 
Nagyon jó volt olvasni újra erről az angyalos világról, szinte olyan volt, mintha nem is pár hete olvastam volna a könyvet. Nagyon tetszett a váltott szemlélet is, mert így könnyen bele tudtam képzelni magam Angela bőrébe is. Ami az eddigi sorozatok alapján nem igazán működött. Kicsit hidegnek és távolságtartónak, sőt én néha hamisnak is éreztem őt. De ezzel a kötettel, minden világos lett és nagyon megkedveltem őt.
… a szerelem olyan, akár a kígyómarás, a mérge lassan terjed szét az ereinkben.
Így aztán rögtön a szívembe zártam a nagy szerelmét is Phent. Aki a kötet hatalmas rejtélye… Kíváncsian várom, hogy az írónő milyen szerepet szán neki, mert remélem nem csak ebben a könyvben fog felbukkanni ez a „csodaszép olasz fiú”!
Szeretnék köszönetet mondani a Maxim Kiadónak a könyvért és azért is, hogy megjelentette ezt a kis kiegészítő kötetet, hogy mi  Angyalsors rajongók semmilyen finomságból ne maradjunk ki!
A záró kötetről annyi információm van, hogy őszre várható!!! Várom már...

2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  2. Angyali Gabriella Anita2016. július 25. 16:53

    nekem nagyon teszet ez a könyv is de kár hogy kevés a bolt és a könyvesbolt hol kiadják pedig igen fantáziadús egy könyv

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum