MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2013. május 12., vasárnap

Egy ideje érik bennem a gondolat, hogy kicsit másképpen kéne a rovattal megjelennem. 
Úgy érzem, hogy kinőtte magát az eredeti WoW rovatból, mert ugye ott egy-egy könyv bemutatásáról szól a rovat, viszont én már listával jövök és heti megjelenésekkel. Viszont folyton csúszok a hétköznapi sűrű programoktól és a friss infóáradattól. Ezért úgy döntöttem, hogy átkerül a rovat vasárnapra, mert addigra szépen rendszerezni tudom a héten megjelenő frisseket és fel tudok készülni a következő heti megjelenésekből. Így remélhetőleg frissebb és naprakészebb rovattal szolgálhatok és így a friss megjelenések elé kerülünk - kicsit rá tudunk készülni anyagilag is az új könyvekre!

Friss infók

  • Leiner Laura Szent Johanna gimi - Kalauz című könyve május 28-ára várható
  • Mats Strandberg- Sara B. Elgren Tűz című könyvének megjelenése május 24-re tolódik.
  • Margaret Stohl Icons című könyvének kiadási jogait a Könyvmolyképző vette meg
  • Május végén érkezik az Összetört glóriák harmadik része

A heti megjelenésekből válogatva

Benjamin Percy: Vörös Hold

Kiadó: Geopen
Oldalak száma: 602
Borító: puhatáblás
ISBN: 9789639973992
Fordító: Bozai Ágota

Goodreads: 3,65
Várható megjelenés: május 10-én megjelent a külföldi megjelenéssel egy időben!
Ár: 3 990,- Ft

Sose tudhatod, kiben mi lakozik. Lehet a szomszédod, barátod, szeretőd és egyszer kiderül: gonosz él a közeledben. És amikor eljön a vörös hold éjszakája, és ők átváltoznak, egy felismerhetetlen világ születik, majd megkezdődik az emberiségért vívott harc. 
Benjamin Percy, az Egyesült Államok-beli Oregonban élő fiatal író tehetségét számos irodalmi díj bizonyítja. A Vörös hold című regénye városi fantasy, természetfölötti thriller, szerelmi történet és társadalmi példázat. Tükröt tart elénk.

Nem sok könyvet olvastam még a kiadótól, de az eddigiek alapján esélyes nálam az olvasásra/vételre. A könyv kivitelezése és minősége nagyot tud dobni a latban. A borító UF-t és LS-t sejtet, ami nálam ugye recept a sikerre és még ez a vörös is... mindenképpen el szeretném olvasni!!!

Carin Gerhardsen: A mézeskalács ház


Sorozat: Hammarby #1
Kiadó: Athenaeum
Oldalak száma: 324
Borító: füles, kartonált
ISBN: 9789632932422
Goodreads: 3,52
Várható megjelenés: 2013. május 15.
Ár: 3 490,- Ft


"A tetovált lány" kiadójának új bestsellere.

Rejtélyes gyilkosságok tartják rettegésben Stockholm békés lakóit, a véres puzzle kirakása pedig Conny Sjöberg felügyelőre és kis csapatára vár. Sorra kerülnek elő a holttestek, egy zseniális és elfajzott sorozatgyilkos mestertervének áldozatai... de mi az indíték? Harmincnyolc évvel ezelőtt kinyílt egy ódon villa kapuja, és kisereglett rajta egy csoport óvodás. Majd újra megcsikordult a rozsdás vasajtó, s félve előbújt még egy kisfiú és egy kislány. Ami ezután történt, annak nem lett volna szabad megtörténnie... Az igazság pedig elviselhetetlenül fájdalmas... 
Carin Gerhardsen világhírű sorozatának első kötetében egy felejthetetlen sorozatgyilkos lelkébe látunk, aki céltudatos, kíméletlen és megállíthatatlan. A Mézeskalács ház igazi csemege a vérfagyasztó krimik szerelmeseinek. Carin Gerhardsen eredetileg matematikusnak tanult, regényeit is a szakmájától elvárható pontossággal és kíméletlen logikával építi fel. 
A Stockholmban játszódó Hammarby-trilógia az egyre népszerűbb skandináv krimik rajongóinak új kedvence világszerte. Méltatói a The Wire (Drót) című tévésorozathoz hasonlítják; meglepő és fordulatos történet, hiteles szereplők, eszeveszett tempó. Stieg Larsson, Jo Nesbo és Camilla Läckberg olvasóinak kötelező.

A könyv úton-útfélen szembejön velem. Minden egyes oldalon ahol járok felbukkan... Először nem vettem róla tudomást, nem akartam még egy könyvet a listára... de úgy néz ki, hogy addig-addig erőlködött míg odakerült! Miért? Egy jó borzongatós könyvnél nincs izgalmasabb ;-)

Joss Stirling: Lélektársak - Phoenix

Lélektársak #2
Oldalak száma: -
Borító: kartonált
ISBN: 9786155220715
Fordító: Totth Gitta
Goodreads: 4,36
Várható megjelenés: 2013. május 15.
Ár: 2 990,- Ft

A Lélektársak-trilógia második része Yves és Phoenix története.
A tizenhét éves Phoenix a Közösséghez tartozik, egy bűnözőkből álló, természetfeletti erőkkel bíró savant banda tagja Londonban. Phoenix különleges adottsága, hogy képes mások agyában az idő érzékelését manipulálni. A banda vezérének parancsára mindezt lopásokra kell felhasználnia, és a megszerzett dolgokat a bandavezérnek kell beszolgáltatnia. 
Yves Benedict, amerikai diák, aki nemrég érkezett Londoba. Phoenix pedig kiszemelte őt, Yves a következő áldozat. De a fiúról kiderül, hogy nem csupán egy célpont. Ő a sorsa, a lélektársa. A Közösség azonban a hatalmában tartja Phoenix múltját, és a jövőjét is magának követeli. 
Yves ezt felismeri, és tervet eszel ki, hogy a lányt kiszabadítsa a Közösségből, és legyőzze a bandavezért. De a Főnök az Yves és Phoenix közötti különleges kapcsolat erejét a saját céljaira akarja felhasználni.

Az első rész az én Valentin-napi ajándékom volt. Még nem került olvasásra. Egy ideje nem is akarom olvasni, mert erre a részre várok. Egymás után olvasva sokkal kellemesebb egy sorozat részeit olvasni, nem így gondoljátok?

J.A.Redmerski: A soha határa


Sorozat: A soha határa #1
Kiadó: Ulpius
Borító: puhatáblás
ISBN: 9789632547749
Goodreads:  4,48
Várható megjelenés: 2013. május 16.
Ár 3 990,- Ft


Camryn Bennett még csak húszéves, de azt hiszi, pontosan tudja, milyen lesz majd az élete. Ám egy vad éjszaka után az észak-karolinai Raleigh legmenőbb belvárosi klubjában ismerősei és önmaga elképedésére úgy dönt, otthagyja megszokott életét, és elindul a vakvilágba. Egy szál táskával és a mobiltelefonjával felszáll egy távolsági buszra, hogy megtalálja önmagát – és helyette rálel Andrew Parrish-re.
A szexi és izgató Andrew úgy éli az életét, mintha nem lenne holnap. Olyan dolgokra veszi rá Camrynt, amilyenekre a lány sosem hitte magát képesnek, és megmutatja neki, hogyan adja meg magát a legmélyebb, legtiltottabb vágyainak. Hamarosan ő lesz Camryn merész új életének központja – olyan szerelmet, vágyat és érzelmeket kelt, amilyeneket a lány korábban elképzelni sem tudott. De Andrew nem árul el mindent Camrynnak. Ez a titok vajon örökre összehozza őket – vagy mindkettőjüket elpusztítja?

Régóta kívánságlistás a könyv, de most hogy láttam a GR értékelést, igencsak felcsillant a szemem. Kíváncsi vagyok, hogy ez is az Ulpius új "erotikus kasszasikerei" közé tartozik vagy ténylegesen valami überbrutáljó könyv lehet? Azt hiszem várok pár értékelést és utána eldől a sorsa...

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum