MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2014. szeptember 20., szombat

A Maxim Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelenik
Abbi Glines legújabb regénye, a Te vagy nekem a levegő.
Ennek örömére a Blogturné Klub tíz bloggere egy blogturné keretein belül
bemutatja Sadie és Jax perzselő nyári történetét.

2014. szeptember 15-től mindennap egy-egy blogger teszi közzé a véleményét a könyvről,
illetve rengeteg, a történethez kapcsolódó érdekességgel is találkozhattok majd, ha velünk tartotok. Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és szereplőiről, de ahogyan az lenni szokott, nyerhettek is!



Kiadói sorozat: Dream válogatás

Sorozat: Sea Breeze #1

Besorolás: YA, romantikus

Oldalak száma: 264

ISBN: 9789632614977

Fordító: Margitta Nóra

Várható megjelenés: 
2014. szeptember 30.

Eredeti ár: 2 999,- Ft

MFKata: ★★★★

   


A tengerparti kisvárosban, Sea Breeze-ben Sadie felfedezi, hogy a szenvedélynek semmi sem állhat az útjába. Felkavaró olvasmány a bestsellereiről híres Abbi Glinestól. Sadie White a nyári szünetben a tengerparton dolgozik, de nem holmi strandőrként. Mivel a mamája terhes, és nem hajlandó dolgozni, ezért helyette Sadie lesz az egyik közeli szigeten nyaraló gazdag család házvezetőnője. Amikor a család megérkezik a nyári vakációra, Sadie döbbenten látja, hogy a tulajdonos nem más, mint Jax Stone, a világ egyik legismertebb ifjú rockere. Ha Sadie egy mindennapi lány lenne – ha nem azzal telne az élete, hogy gondját viseli az anyjának, és rendben tartja az otthonukat –, akkor talán feldobná, hogy egy rocksztárnak dolgozhat. De nem ez a helyzet. Sadie-t nem izgatja a hírnév, ám Jax mégis vonzódik hozzá. A lány lenyűgözi, de a fiú küzd a vonzalom ellen. Jax világában a kapcsolatok nem működnek, és minél jobban kívánja Sadie-t, annál erősebb a meggyőződése, hogy a lány többet érdemelne. A nyár végére Jax rájön, Sadie nélkül lélegezni sem képes. Vajon a szerelem legyőzi a két világ közt tátongó szakadékot?

Abbi Glines könyvei számomra már bizonyítottak a Vincent fiúk sorozatával, így elég régóta szerepel a Sea Breeze sorozata, illetve annak első része a várólistámon. 

Biztosan nem vagyok egyedül azzal, hogy tinédzser koromban volt olyan férfi énekes vagy férfi színész, akiért odavoltam és mindent megtettem volna érte, hogy találkozzunk és rám mosolyogjon… Mivel hatalmas fantáziával vagyok megáldva, ennyinél én sosem ragadtam le és máris tovább szőttem nagy szerelmünk gondolatát!

Ez a történet is szerintem egy ugyanilyen elgondolásból fakad. Sokszor éreztem az olvasás során azt, hogy én pontosan így képzeltem el az ilyen rocksztár románcot, természetesen velem a főszerepben. Ennél fogva a könyv is romantikus és bár nem annyira szenvedélyes, mint az írónő másik sorozata mégis ugyanolyan kellemes kikapcsolódást nyújtott a könnyedsége miatt. 

Kár, hogy ősz végén jön ki a könyv, mert szinte látom magam, ahogyan a strandon álmodozgatva olvasom a könyvet, illetve ehhez ugye az is hozzájárul, hogy Alabamában játszódik, aminek ráadásul gyönyörű tengerpartja is van. Persze nem lesz ez rossz a hüvősebb időben sem, illetve akkor sem amikor az ember csak kellemes és romantikus lovestory-ra vágyik.

Alabama beach
Adva van Sadie, aki anyagi körülményei miatt konyhalányként kénytelen dolgozni az édesanyja helyett egy nagyon gazdag családnál. A tulajdonosról kiderül, hogy a híres rockénekes Jax Stone, akiért mindenki odavan. Aztán találkoznak szerelem első látására. Természetesen minden csodásan alakul, de ugye a rocksztárok élete nemcsak játék és mese… jönnek a riporterek, a cikkek, a rosszindulatú lesifotók és megnehezítik pár életét. Bár azt hiszem a való életben ez sokkal durvább méreteket is tud ölteni.
- Te vagy számomra... a levegő! - Elcsodálkoztam.
- A levegő? - Jax elvigyorodott.
- A barátnő az túl sekélyes lenne ahhoz, amit irántad érzek. Az elmúlt két hét olyan volt, mintha tőled függne, hogy kapok-e levegőt vagy sem. 
De nem is ez a lényeg, Sadie és Jax karakterei könnyen megszerethetőek és már az első pillanattól kezdve vágytam én is a boldogságukat. Ugyanúgy, ahogy a ház további dolgozói, Sadie munkatársai. Marcus nagyon kedves és segítőkész, de rá az első pillanattól kezdve csak barátként tudok tekinteni. Viszont Mary asszony az, aki egy igazi nagyi szerepet tölt be az életükben és nagyon örülök, hogy Sadie is megismerheti az anyai gondoskodást a személyében. 

Mert Sadie vérszerinti anyja erre képtelen. Nem tudom ép ésszel felfogni, hogy az ilyen nők minek szülnek és ha már egyszer megtette, akkor miért nem képes normális emberként ha nem is anyaként viselkedni. Aztán meg azt pláne nem, hogy újra teherbe esik. Ha róla volt szó folyton ideges lettem, hogy tud ilyen gyerekesen viselkedni Sadievel és hamar meg is értettem, hogy miért nem szólítja anyának, hanem Jessicanak. 
Persze a történet végén kapunk erre magyarázatot, de nekem az akkor is kevés.
Fender gitárok

A könyvben nincsenek túl nagy bonyodalmak, régen rejtegetett gyerekkori traumák vagy sérülések, tényleg egyszerű kis romantikus nyári történet. Azoknak, akik szeretnek kikapcsolni az olvasás során, elfeledni a napi gondokat és más bőrébe belebújva álmodozni egy rocksztár szerelméről megspékelve dalokkal és valós zenékkel, azoknak biztosan siker lesz a könyv, illetve a sorozat is. Bár a sorozat további részei nem Jax és Sadie szerelmével, hanem a könyvben megismert és megkedvelt szereplők történetével ismerkedhetünk meg.

Hallgassátok meg a nagy kedvencem dalát,
ami ráadásul fontos szerepet játszik a könyvben!!!




Megtetszett?

Rendeld meg 30% kedvezménnyel
 a könyvre kattintva
és olvasd az elsők közt a történetet!


A szereplők, ahogyan én látom...

Játsszunk!

A történetben Jax Stone egy világhírű, ifjú rocksztár.
Ezért mostani játékunk során egy kis zenei kalandozásra hívunk Benneteket.
Az egyes állomásokon található dalszövegrészletek alapján találjátok ki,
mi a dal címe és ki/kik az előadói.



a Rafflecopter giveaway


A kiadó csak Magyarországi címre postázik!
Kérjük a nyertest, hogy 72 órán belül jelentkezzen e-mailben,
különben új nyertest sorsolunk!

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum