MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2015. november 19., csütörtök

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent
Colleen Hoover: This Girl - Ez a lány című regénye, a Slammed trilógia befejező kötete.
Ennek örömére a Blogturné Klub hat bloggere,
Willel karöltve felidézi Mr. és Mrs Cooper megismerkedésének
és egymásra találásának keserédes történetét.


Szerző: Colleen Hoover

Kiadói sorozat: Rubin Pöttyös

Sorozat: Slammed #3

BesoroláshumorNew adultrealistaromantikus

Oldalak száma: 296

ISBN: 9789633993705

Fordító: Barthó Eszter

Megjelenés: 
2015. november 10.

Eredeti ár: 2 999,- Ft

MFKata: ★★★★★

Moly Goodreads   Blogturné Klub  Olvass bele!  Vedd meg!

Colleen Hoover, a New York Times bestseller írója a viharos szerelemmel, szenvedéllyel és fájdalommal teli Szívcsapás-sorozattal számos olvasót ejtett rabul. 
Miután Layken és Will szerelme a legnagyobb próbatételeket is kiállta, az immár házasságban élő fiatal pár végre kezdi biztonságban érezni magát a kapcsolatban. De bármennyire is élvezi Layken az új, közös életüket, néhány kérdés nem hagyja nyugodni. Noha Will szeretné magában tartani a múlt fájdalmas emlékeit, Layken mindent tudni akar róla. Will végül beadja a derekát, és elmeséli saját történetét, mely során felszínre kerülnek legbelsőbb érzelmei és gondolatai. Miközben újraéli jó és rossz pillanatait, a Laykennel való első találkozásáról is meglepő dolgok derülnek ki. 
Az Ez a lány-ban Will a saját szemszögéből meséli el Laykenhez fűződő, bonyolult kapcsolatát. Kettejük jövője azon múlik, hogyan birkóznak meg a múlttal a közkedvelt Szívcsapás-sorozat záró részében.

Véleményem

A héten Hoover-hetet tartottan és nagyon sajnálom, hogy vége van. Nagyon szeretem az írónőt és most már minden magyarul megjelent könyvét olvastam. És kérek még!

A Slammed sorozatot is a kedvenceim között sorolom attól függetlenül, hogy a második rész nem hatott úgy rám, mint az első. DE a harmadik rész emlékeztetett arra, hogy miért szerettem bele a sorozatba és persze Willbe. Egybe csomagolta a köteteket, hogy egy kerek egészet alkotva zárjam a szívembe. 
Néha két embernek el kell válnia ahhoz, hogy felismerjék, mekkora szükségük van egymásra.
A történet nem sok újat mond, mivel nászútjuk során Will eleveníti fel az emlékeit a Laykennel való kapcsolatáról. Talán ez az egyetlen hátulütője a dolognak, hogy a cselekményben nem sok újdonság van. Persze Hoover, illetve Slammed-rajongóknak ez nem okozhat gondot, hisz majdnem olyan, mintha újraolvasnánk az első részt. És én pl imádom újraolvasni a kedvenc könyveim. A humor, a könnyedség pontosan olyan.
De a plusz az, hogy most már megismerjük Will szemszögét, a cselekedeteinek okát és az érzéseit.
Melyeket ugye a versein keresztül ismerhettünk meg és most is fontos szerepet játszanak a könyvben. Mert ugye eddig csak Lake oldaláról ismertük meg őket: azt, hogy Will verse mit váltott ki belőle vagy benne milyen érzések zajlottak, amiért tollat ragadott. De most megismerjük mindkét oldalt. Az emlékezéssel most teljesen más értelmet nyertek a versek. Főleg Will verse. Az, még mindig abszolút kedvenc, a legszebb versek egyike. A másik kedvencem, pedig a legújabb verse. Mindkét vers könnyeket csalt a szemembe. Will, ha eddig nem lettél volna az én csöpp háremem tagja, most befogadnálak. De ott vagy, így a helyed örökre ott marad. 
Úgy csókolom, mintha először csókolnám. Úgy csókolom, mintha utoljára csókolnám.
Mit mondjak még? Az az apró hiányérzet, amit a Visszavonuló után éreztem, már a múlté. Teljes egészében látva a sorozatot is bátran állítom, hogy kedvencem-imádom és hiányozni fog. Ez a kötet kiegészítette a sorozatot és tökéletesen lezárta.
Te vagy az utolsó darab.


Megteszett? 
Olvass bele az ikonra kattintva>>  Olvass bele!
Rendeld meg az ikonra kattintva>> Megveszem!

Játsszunk!

Mostani játékunkkal egyszerre szeretnénk búcsúzni a sorozattól, és feleleveníteni a Layken és Will kapcsolatában fontos szerepet játszó pillanatokat. 
Minden állomáson (és a Blogturné Klub közös blogján is: www.blogturneklub.com) egy, a korábbi eseményekkel kapcsolatos kérdést találtok, melyek megválaszolásával esélyetek nyílik megnyerni a kiadó által felajánlott három This Girl - Ez a lány példány egyikét.
Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.
Hova viszi Will első randijukon Laykent?
a Rafflecopter giveaway


A blogturné állomásai

11/19 MFKata gondolatai


0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum