MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2015. december 19., szombat
A több, mint harmincöt regényt jegyző Jessica Sorensen egyik legsikeresebb sorozata A titok kvartett, amelynek első részét immár magyarul is olvashatjuk a Könyvmolyképző Kiadónak hála.

SzerzőJessica Sorensen

Kiadói sorozat: Rubin pöttyös

Sorozat: A titok#1

Besorolás: autók, zenész, erotikusNew Adultromantikus

Oldalak száma: 264

ISBN: 9789633994139

Fordító: Komáromy Rudolf

Várható megjelenés: 
2015. december 10.

Eredeti ár: 2999,-Ft

MFKata: ★★★★

Moly Goodreads   Blogturné Klub  Olvass bele!  Vedd meg!

Ella fékezhetetlen, heves természetével tűnt ki, mindenki tudta róla, hogy ami a szívén, az a száján. De azután mindent maga mögött hagyott, egyetemre ment, és ott átváltozott valaki mássá, aki betartja a szabályokat, fegyelmezetten ügyel a rendre, és gondosan elrejti problémáit. Most azonban itt a nyári szünidő, és nem mehet máshová, mint haza. Márpedig fél, hogy otthon újból a felszínre bukkanhat mindaz, amit fáradságos munkával eltemetett, kivált, hogy Micha a szomszédban lakik.
Micha szexis, dörzsölt, magabiztos, és úgy olvas Ella lelkében, mint senki más. Mindent tud a lányról, még a legsötétebb titkait is. Ella tudja, hogy ha a fiú megpróbálja előcsalogatni régi énjét, nehezen bír ellenállni neki. Csak azt nem ismeri föl, hogy amikor távozott, magával vitte Micha szívének egy darabját. És a fiúnak most feltett szándéka, hogy újra megnyeri a lányt, akit elveszített.

Véleményem

Jessica Sorensen Véletlen sorozatával kivívta a figyelmem. Nem is volt kérdés, hogy szeretném-e olvasni Ella és Micha történetét, mert kíváncsi voltam, hogy ez a sorozata miben lesz más. 

Első körben Ella személye teljesen eltér a new adult könyvekben megszokott lány karakterektől. Amíg általában ezek a lányok mindig vidámak és jól tanulnak és kívülről az életük teljesen rendezettnek látszik, addig Ellánál pont ez kelt gyanút, hisz ő egy rendkívül szenvedélyes mindent bevállalós, vadóc, punk-gót csaj, erős sminkkel, autó-mániával és még a verekedéstől sem riad vissza (bár bevallom, hogy megismervén az okait, én is pofozkodni kezdtem volna).

Pont ezért az elején úgy éreztem, hogy ez a karakter nagyon távol áll tőlem. De hamar megismerjük a múltját és az érzéseit és mindenre fény derül. Az írónő szépen felvázolja a külsős körülményeket, miszerint a ipari hanyatláson kereztül ment környéken így nőttek fel ők ketten Micha-val. A hirtelen elszegényedés és a munkás hétköznapok kivesznek a szülőkből mindent, így a gyerek egymás mellett, egymásra támaszkodva nőnek fel. Szinte minden kontroll nélkül.

Természetesen akad Ella és Micha életében is akad titok és fájdalom, ami felkavarja az állóvizet, de én mégsem a "gyógyulásukat" éreztem elsődrangúnak, hanem azt, hogy megtalálják önmagukat és persze egymást. 
Úgy nézünk egymásra, mint két közeledni vágyó mágnes.
Kettejük között úgy pattog a levegő, hogy számomra nem is volt kérdés, hogy szeretik-e egymást. Csak az, hogy képesek-e felismerni a lehetőséget a továbblépésre. Mind szerelem és mind az önmegvalósítás terén.

A könyv üzenete ez volt számomra: igenis fontos, hogy az ember megtalálja a párját, de azon túl is van élet és az embereknek vannak álmaik, céljaik. Bármennyire is nehéz egyeztetni a szerelmet a karrierrel vagy a hatalmas távolsággal, mégis a összhangba kell hozni mindent, hogy az ember boldog lehessen. 

Chevrolet Chevelle
Külön kis csemege számomra, hogy megint autókról és autóversenyzésről olvashattam. Nagyon szeretem ezt a világot, az autók duruzsolását, az adrenalin-löketet a versenyzés során… És ehhez adjuk hozzá, hogy Micha zenélni is nagyon jól tud, van ajakpiercingje és tetkója is… bizony tessék csak felkészülni, szexi könyves álompasi a láthatáron ;-) (vagy mondjam, hogy MFKata Hárem alapanyag :P ) 

Stílusát és hosszát tekintve egy könnyed könyvre számítsatok, de senki ne feledkezzen meg róla, hogy ez egy Rubin Pöttyös, vagyis pikáns és forró jelenettel számolni kell. Sorensen rajongóknak természetesen kötelező, de szerintem a Katie McGarry rajongók is pakolják nyugodtan várólistára a könyvet!

Addig is hallgassátok meg a könyvben említett dalok közül az egyiket, ami ráadásul fontos szerepet is játszik a  párosunk életében.


Rendeld meg a puhakötéses könyvet az ikonra kattintva>>  Vedd meg!


Játsszunk!

Micha egy ajakékszert visel, ezért arra gondoltunk, hogy keressünk még piercingeket más könyvekben is.
A feladat egyszerű, hisz minden állomáson találtok egy idézetet a testékszert viselő szereplőről és nektek csak annak a könyvnek a címét kell beírnia Rafflecopter adott sorában, amelyikben ez a személy szerepel.
Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz! A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére a megküldött e-mailre válaszolni, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.
Arca csillogott a töméntelen piercingtől: szemöldöke, orra, ajka, orcája csupa ezüst vagy arany. Hosszú fülében villogó karikák, gombok, pálcikák, a láttára sírhatnékom támadt az irigységtől. A köldökét is ezüstpálcika fúrta át, parányi sárkányfüggő lógott róla.


Blogturné

12.16. Insane life
12.19. MFKata gondolatai
12.21. Media Addict
12.22. CBooks
12.23. Dreamworld





0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum