MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2017. november 27., hétfő

„… akkor is összetartoznak, ha éppen nincsenek együtt.”

Szerző: Samantha Young

Kiadói sorozatArany Pöttyös

Sorozat: Dublin Street #3

Címszavak: erotikusfelnőtt, NewAdult, romantikus, Skócia

Oldalak száma: 504

Fordító: Molnár Edit

ISBN: 9789634571865

Várható megjelenés:2017. december 8.

Eredeti ár: 3 499,-Ft

MFKata: ★★★★✮

Moly Goodreads   Blogturné Klub  Olvass bele! Rendeld meg!

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A ​nagysikerű Dublin Street és London Road folytatása.
Barátkozó természete ellenére Olivia fájdalmasan bátortalan az ellenkező nemmel, még megszólítani sem meri a srácokat, akik bejönnek neki. De amikor Edinburghba költözik, új életet kezdhet, és miután belezúg egy szexi egyetemistába, úgy dönt, ideje legyűrnie a félelmeit és megszerezni, amire vágyik.
Nate Sawyer igazi nagypályás, aki senki mellett nem hajlandó lehorgonyozni, a legjobb barátaihoz azonban a végletekig hűséges. Így amikor Olivia hozzá fordul a párkapcsolati nyűgjeivel, felajánlja, hogy bevezeti a lányt a flörtölés rejtelmeibe, és segít Oliviának, hogy szexuálisan is magabiztosabb legyen.
A csábítás trükkjeit bemutató baráti tanfolyam hamarosan elsöprően szenvedélyes románccá alakul. Nate múltja és elköteleződésre való alkalmatlansága azonban tönkreteszi a kapcsolatot, és Olivia egyedül marad. Nate azonban hamarosan rájön, hogy élete legnagyobb hibáját követte el, és emberfeletti erőfeszítéssel kell visszaédesgetnie a lányt, különben örökre elveszíti…

Véleményem

Samantha Young azok közé az írók közé tartozik, akiknek a már a neve is elég indok ahhoz, hogy azonnal a könyvre vessem magam. Arról már nem is beszélve, hogy a Dublin Street c. sorozatával ismertem és kedveltem meg, így a folytatás egyértelműen kötelező. 

Viszont az első oldalak után erős zavart éreztem az erőben. Persze Braden neve beivódott az agyamba, őt nem felejtettem el, de hirtelen azt sem tudtam, hogy ki kicsoda.
Hamar rájöttem, hogy „megjelenési fáziskésésem” van. Ugyanis az első rész 2013-ban (4 éve jelent meg), míg a második 2014-ben (3 éve) jelent meg, ami elég hosszú kiesés két rész között. Kellett egy kis idő, mire fel tudtam venni a fonalat, ami a régi szereplőket illeti. 

A főszereplőnkkel, Oliviával egyáltalán nem volt gondom, aki egy kicsit teltebb könyvtáros és picit kockafej. Az előbbiből kiindulva alapból szimpatikus volt, de a stílusa és az a pici önbizalom-hiánya csak hozzáadott: végre egy nemtökéletes, önmagával-nem-elégedett karakter. Azért valljuk be, hogy az életben a nők túlnyomó része nincs magával megelégedve, így elég könnyen Liv helyébe képzelhetjük magunkat.

Ellenben a nők nagy többségének nincs ilyen „legjobb” barátja, aki mindent és Livet is megmozgatva segít ebből kigyógyulni. Bár én leszögezem, hogy nem hiszek a fiú-lány barátságban, mert szerintem az egyik fél mindig többet akar a másiknál, amiből általában a gondok adódnak.
Viszont jelen esetben mindkét fél erős vonzalmat érez a másik iránt. Az első pillanattól kezdve, engem bizony nem etettek meg 😀
Hiába is igyekeznek olyan sokáig betartani a határokat, azok előbb-utóbb összemosódnak és akkor beindul a gépezet.

Nemcsak a kettejük közti kémia, aminek hatására jó pár arcpirongató erotikus jelenetnek lehetünk szemtanúi, hanem a személyiségfejlődésük is. 
Úgymond egymás egymáshoz igazodnak. Olivia megnyílik, míg Nate kicsit visszavesz a tempóból, de a lényeg, hogy miközben egymásra is rátalálnak, önmagukat is megtalálják. Nagyszerű párost alkotnak ők ketten!
Persze akad pár bucka a végső egymásra találásig, de azért minden poént nem szeretnék lelőni. 
A sorozat

Egy biztos, hogy nagyon jó volt újra a Dublin Street lakóiról olvasni, belepillantani a régi ismerősök életébe is és tagadhatatlan, hogy az írónő stílusa még ennyi év után is nagyszerű.
Lendületes, humoros és rendkívül szenvedélyes történettel ajándékozott meg minket, ráadásként még a könyv végén elolvashatjuk a Fountain Bridge nevezetű kis novellát, ami Ellie és Adam történetét. rejti.
(Amit én csak azért nem olvastam el, mert szükségem lesz egy kis táplálékra a hosszú "diéta" közben is) 

A Dublin Street eddig is az Arany pöttyös és Rubin pöttyös elmosódott határán állt, de ezt most még a Jamaica Lane is erősíti. Ha szereted a két fenti kategóriából is valamelyiket, akkor ezt a könyvet olvasnod kell!!!
Olvass bele az ikonra kattintva>>  Olvass bele!
Rendeld meg a könyvet az ikonra kattintva>> Rendeld meg!
Tedd a kívánságlistádra az ikonkra kattintva>> Moly

Top5 idézet

- Ne foglalkozz a címkékkel. Nem jelentenek semmit.
- Mi az a címke?
- Egy képzeletbeli matrica, amit mások ragasztanak rád. Az a szó van ráírva, amit gondolnak. De nem az számít, hogy ki mit gondol rólad. Hanem az, amit te gondolsz magadról.
Amúgy meg, a fenébe a normálissal. A normalitás unalmas.
Az élet túl rövid. Túl rövid ahhoz, hogy utáld magad én ne próbáld visszanyerni az önbizalmadat. Túl rövid ahhoz, hogy ne élvezd ki minden percét.
Az agyalás a boldogság halála. 
- Tudod mire jöttem még rá, hála neked? (...) Arra, hogy hinnem kell önmagamban. Arra, hogy többet érek annál, amit a tükörben látok. (...) Megérdemlem, hogy szeressenek. Mindent vagy semmit.

Játsszunk!

Samantha Young mindig egy-egy utca névhez kapcsolja történeteit. Ezúttal a Jamaica Lane névre hallgató utcának lesz jelentősége a történet során, ám azt nem áruljuk el egyelőre, hogy pontosan micsoda. Viszont mi is ismerünk néhány híres utcát, amiben most a ti segítségeteket kérjük. Minden blogon találtok egy képet a világ egyik híres utcájáról, és egy mondatot, ami közelebb visz a megfejtéshez. A ti dolgotok csak annyi, hogy beírjátok, hogy melyik utca szerepel a képen, és máris megnyerhetitek a turné végén a Könyvmolyképző Kiadó által felajánlott 3 könyv egyikét.
Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


Ez az utca a Hollywood Boulevard mentén található Los Angeles-ben, és a járdáin csillagok találhatók, amiken híres színészek, zenészek, rendezők, producerek nevei találhatók.

a Rafflecopter giveaway


Blogturné


11.24. - Insane Life
11.25. - Angelika blogja
11.26. - Zakkant olvas
11.27. - MFKata gondolatai
11.28. - Deszy könyvajánlója
11.29. - Betonka szerint a világ
11.30. - Kristina blogja
12.01. - CBooks

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum