MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2013. április 11., csütörtök

Újra a kis rovatommal jövök. 
Nem egyszerű most összehozni mindent. Rengeteg az új megjelenés a könyvfesztiválra várva, illetve a tavasz közeledtével jönnek a kiadók a mindenféle finomságokkal...
Illetve jönnek szépen az információk is, hogy melyik könyv jogai keltek el, 
mire számíthatunk előbb-utóbb a magyar piacon.

Annyit elárulhatok, hogy a tervekkel ellentétben a héten még egy Megjelenésre Várva Extra rovat várható, így egy az egyben látható lesz, hogy mi várható a Könyvfesztiválra.
Mikor? Szerintem még a héten... nézz vissza később ;-)

A photobucket hiányát pótolva az alábbi slideshow widget lesz látható.


Remélem ő már nem adja be a kulcsot :-))

Ally Condie: Reached

Sorozat: Matched #3
Kiadó: Ciceró
Oldalak száma: 448
Borító: füles puhaborítású
ISBN: 9789635398096
Fordító: Balogh Anna
Goodreads: 3,64
Várható megjelenés: már kapható

A Társadalom elhagyása után, a Felkelés – és egymás – kétségbeesett keresése közben, Cassia és Ky ugyan megtalálják azt, amit kerestek, de újra elveszítik egymást: Cassia a Társadalomban kap munkát, ahonnan a Felkelésnek kell dolgoznia. Kyt a Társadalom határain kívülre vezénylik. Az eseményeket nem lehet előre megjósolni. Hamarosan azonban lehull a lepel néhány titokról, és új fordulatot vesznek az események. 

A New York Times bestseller listáját vezető Matched-trilógia izgalmas befejező részében, Cassia megbékél a nehézségekkel, amikkel az egyéni szabadságot korlátozó élet elleni lázadás jár, keresi a számára korábban elérhetetlennek tűnő szabadságot, és tiszteletben tartja a szerelmet, ami nélkül nem tudna élni.

A Matched trilógia harmadik része. Az első rész már a polcomon csücsül és anno a gyönyörű szép lime színű borító keltette fel az érdeklődésem. Azóta kapott impulzusok vegyesek, így a végső döntés az, hogy mindenképpen olvasnom kell ;-)

Debbie Macomber: Angyali segítség

Sorozat: Angels everywhere #7
Kiadó: General Press
Oldalak száma: 352
Borító: kartonált
ISBN: 9789636434700
Fordító: Lukács Andrea
Goodreads: 3, 82
Várható megjelenés: Már kapható


Két magányos ember, Lucie és Aren szilveszter éjjelén – nem egészen véletlenül – egymásba botlanak a Times Square-en. A férfi egy komoly szerelmi csalódással a háta mögött költözik New Yorkba, a lánynak minden idejét lefoglalja étterme felfuttatása. A két fiatal első látásra megkedveli egymást, a sors váratlan fordulata azonban külön utakra kényszeríti őket. A bennük rejlő romantikának engedve nem cserélnek telefonszámot, csak egy találkozót beszélnek meg az Empire State Building tetejére, amelyre azonban Lucie nem tud elmenni… Eltelik egy év, ám egyikük sem képes elfeledni a másikat. Vajon le tudják győzni a büszkeségüket, és el tudják fogadni, hogy őket egymásnak teremtették? Vagy szükségük lesz némi égi segítségre? A New York Times bestsellerszerzőjének, Debbie Macombernek könyvében ezúttal angyalszárnyon érkezik a segítség, illetve a bonyodalom. A bájos, szívet melengető, édes humorral fűszerezett regény, amellyel az írónő új sorozatba kezd, minden olvasó számára kellemes perceket, feltöltődést kínál.

Sosem olvastam az írónőtől, pedig szerintem olyan típusú könyveket ír, amiket régen előszeretettel olvastam. Néha még most is :-) A fülszöveget olvasva egy tipikusan vasárnap délutáni sziesztához illik... nyáron kint a kertben a hintaágyon olvasgatva... Szerintem lesz egy ilyen vasárnap délutánom :-)

Jessica Bird: Egy felejthetetlen hölgy

Sorozat: Egy felejthetetlen hölgy #1
Kiadó: Ulpius-ház
Oldalak száma: ?
Borító: puhaborítású?
ISBN: 9789632547770
Fordító: ?
Goodreads: 3,82
Várható megjelenés: már kapható

Grace Hall, az előkelő társaság szépséges tagja, a vagyona miatt egy őrült célpontjává válik. A gyilkos Manhattan legbefolyásosabb nőit öldösi. Grace új testőre, John Smith, egy kompromisszumokat nem ismerő, kemény férfi, a legkevésbé sem szeretne beköltözni Grace-hez a tetőtéri luxuslakásba, de nem tud nemet mondani neki. Miközben közli a szabályokat új ügyfelével, dühös szikrák pattognak közöttük, és lángra lobban a vágy. Az éjszakák lassan egyre forróbbakká válnak, a gyilkos egyre nagyobb veszélyt jelent, így Grace-nek és Smithnek választania kell: a szabályokat követik, vagy a szívük parancsát.

Jessica Bird, alias J.R.Ward könyvéhez volt szerencsém kétszer is. Bár vélemény még várható tőlem, azért annyit elárulhatok, hogy nagyon tetszett és nagyon olvasatta magát. Bár tény, hogy ehhez szükség van egy bizonyos hangulathoz, de ha ez megvan, akkor falod a Ward könyveket. Amikor megláttam, hogy Ward könyvet ír, rögtön éreztem, hogy ezt olvasnom kell és az sem baj, ha ebben kicsit kevesebb a vámpír ;-)


0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum