MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2013. december 12., csütörtök
A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából december 11-én megjelent
Jennifer L. Armentrout Lux sorozatának második kötete Ónix című könyve. Ennek örömére a Blogturné Klub nyolc bloggere egy blogturné keretein belül bemutatja Katy és Daemon kalandjait!

2013. december 11-től minden nap egy-egy blogger teszi közzé a véleményét a könyvről, illetve rengeteg, a történethez kapcsolódó érdekességgel is találkozhattok majd, ha velünk tartotok. 

Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és szereplőiről, hanem ahogy az lenni szokott, nyerhettek is!


Sorozat: Lux #2
Oldalak száma: ?
Borító: puhatáblás/ keménytáblás, védőborítóval
ISBN: 9789633736319/ 9789633736326
Megjelenés: 2013. december 11.
Fordító: Miks-Rédai Viktória
Ár: 2 990,- Ft/ 3 990,-Ft
MFKata: 5
Daemon Blackkel összekapcsolódni szívás…
Ráadásul nemrég eltökélte, hogy bebizonyítja: amit irántam érez, az nem csupán bizarr kapcsolódásunk mellékhatása, hanem valódi érzelem. Nem tudom, mit gondoljak efelől, de tény, hogy mostanában már korántsem olyan bunkó velem, mint korábban.
De nem ez a legnagyobb problémánk.
A Védelmi Minisztérium emberei körülöttünk szaglásznak. Ha rájönnek, mire képes Daemon, és főleg, hogy mi ketten összekapcsolódtunk, akkor nekünk annyi. Az iskolában felbukkanó új srác sem hiányzott. Ő is tele van titkokkal. Tudja, mi okozza a körülöttem zajló sok furcsaságot, és segítene is rajtam… de ennek súlyos ára van.
És aztán az események még vadabb fordulatot vesznek.
Láttam valakit, akit halottnak hittem. Szóljak vagy hallgassak? 
Mi történt Dawsonnal? Ki árulta el? 
És mit akarnak Daemonéktól – na meg tőlem – a védelmiek?
Az már biztos: Daemon Blackkel összekapcsolódni nem egy életbiztosítás.
Senki nem az, akinek látszik. És nem mindenki éli túl a hazugságokat…

Véleményem

A sorozatról már olvashattatok nálam is, mert az első részről írtam is, melyet itt olvashattok>>

A fenti értékelésből kiderül, hogy engem bizony elvarázsolt Daemon és alig vártam, hogy újra olvashassam a cicázását és bizony már az első mondata a könyvnek visszarepít és feleleveníti ugyanazokat az érzéseket, amivel az előző könyvet olvastam. Pedig nem kis félsz volt bennem, hogy esetleg a sorozatban is felüt a második könyv átka.

Forrás: Deviantart.com
A történet pontosan ott folytatódik, ahol abbahagytuk. Katy megváltozott az erdőben történtek óta és meg kell valljam, hogy én nagyon tartottam attól, hogy a könyv most visszafordul és Daemonnak kell erőteljesen udvarolni Katyért és az a kemény, bunkó (a könyvben is így nevezik) fickó most egy puhány fiúvá válik, aki majd most minden megtesz a szerelméért. Nos nem így történt. Vagyis csak részben...
Daemon még mindig az az arrogáns fickó, akit szíved szerint sokszor felképelnél, de mégis úgy vonz, mint a mágnes és a dumájával levesz a lábadról. Imádom! Szinte hallom a gúnyt a hangjában és a hangsúlyt, ahogyan kiejti "cica"... *hatalmas sóhaj* A fickó még mindig a "háremem" tagja...
Arról nem is beszélve, ahogyan védi az övét vagyis Katyt az új sráctól, akit Blake-nek hívnak, de az életben nem nevezte nevén :D Egy idő után már minden más néven hangosan kacagnom kellett, mert hihetetlen mennyi bugyuta nevet képes találni utálata tárgyának ;-P

Kép a Selyemgubóból, de akár egy luxen "energiakitörés"
És bizony a szálak bonyolódnak. Kicsit elmegyünk a földönkívüliektől egy másik irányba, mégpedig egy kis Bakker!! Tudtam!!! Tudtam, hogy ő nem az... nem az??? De akkor ő ki???" és olyan hévvel kezdesz olvasni, hogy a papír füstöl a kezedben illetve a férjed úgy néz rád, mint valami őrültre, hogy ugyan már mit kiabálok este 10kor...
Xmen feelinget kap a könyv. Viszont ettől csak izgalmasabb lett. Biztos ti is kattogtok a könyv olvasása közben, hogy márpedig ez vagy "az" gyanús és nem kéne benne megbízni és amikor végre hinnél, történik valami és felkiáltasz, hogy "

Selyemgubó a filmből
A Luxenekről. Az elmúlt hónapok alatt beugrott egy film, amiben a földönkívüliek hasonlíthatnak rájuk.. Egy rég elfeledett 1985ös kedves történet földönkívüliekről, talán a korosztályom emlékszik rá: Selyemgubó (Cocoon). Én is pont így képzelem a őket. 

Nem is tudom mit mondhatnék még. Hatása alatt vagyok nagyon még a könyvnek és nagyon szeretném tovább olvasni. Nagyon szeretnék még sokat kacagni a párosunk humorán és még inkább kíváncsi vagyok, hogy milyen meglepetéseket tartogat az írónő a következő részeiben. Ami immáron 5 részessé bővült. Harmadik kötete az Opal, negyedik az Origin, az ötödik rész pedig az Opposition címet viseli és 2014 a külföldi megjelenés ideje. A borítókról az extrákban olvashattok még. 

Borítómánia

A sorozat két külföldi kiadása


Nyereményjáték

Mi csilloghatna szebben, mint Daemon csodás zöld szeme? Hát a lányok legjobb barátja… a drágakő! Az Ónix blogtunéban résztvevő blogokon mindenhol elrejtettünk egy drágakövet, amelyet ha felismertek be kell írnotok az adott napi Rafflecopter sorba és már részt is vesztek a nyereményjátékon, amelyben 3 példányt sorsolunk ki a könyvből a zöld szemű idegen főszereplésével!

A blogturné állomásai


MFKata a Blogturné Klub csoport tagja

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum