MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2013. december 22., vasárnap

Közeleg a karácsony… s hogy Jane Austen szavaival éljünk:
“Igazán ez a baráti összejövetelek ideje. Karácsonykor mindenki meghívja barátait, és az emberek még a legrosszabb idővel sem törődnek. Egyszer egy teljes hétre ott ragadtam egy barátom házában a havazás miatt. Kellemesebbet képzelni sem tudok. Csak egy estére mentem, és nem tudtam eljönni attól a naptól számított egy hétig.”
Nos, a Blogturné Klub tagjai is mindig szívesen látják barátaikat egy csésze teára, vagy akár egy nagyszabású, fergeteges karácsonyi partira, melyre ezennel Téged is szeretettel meghívunk, Kedves Olvasó! Ám ne számíts arra, hogy egy hét után szabadulhatsz! Neeem! Mi pontosan 24 napra tervezzük a vendéglátásodat!

Gyere, foglalj helyet közöttünk, s ha már kényelmesen ülsz, várjuk együtt a vendégeket!Fogadjunk, hogy ismered is őket! S ha mindegyikük nevét kitalálod, az összejövetel végén, vagyis karácsony napján Tiéd lehet a legnagyobb csomag a fa alatt! Nem, azt nem árulhatjuk el, hogy mi van benne, hiszen akkor oda lenne a meglepetés! De garantáltan tetszeni fog, hiszen jól megpakolták az Angyalok! :)

S ha nem sikerül rájönnöd az összes vendég kilétére? Akkor se keseredj el, hiszen számos kisebb ajándék is vár Rád!


(Segítségként: a vendégek mindannyian a Blogturné Klub turnéban részt vevő könyveinek szereplői voltak/lesznek. S ha esetleg egyikre-másikra nehéz lenne ráismerni - ne aggódjatok, adunk segítséget!)

Várjuk hát együtt a vendégeket és a Karácsonyt!!!

"Nyitogasd" ki az ablakokat, hogy összeálljon a teljes történet! Minden nap új szereplő!December 22. - Még 2 nap karácsonyig


Mielőtt azonban ezt megtette volna egy Harley Night Rod hangos duruzsolása szakította félbe, majd a sokat próbált ajtó még egy utolsót nyikordult és az új vendég előtt végleg megadta magát, mert az utolsó nyílása után hangos csattanással az előszoba szőnyegére zuhant.

Egy fürdőköpenyes széles vállú alak ugrik be az ajtónyíláson, fejével körözve.

- Kivel kell ma verekednem? - kérdezi mély hangon a férfi miközben a levegőbe öklözik egyet-kettőt.

- Óóó, T! Hát te is eljöttél? - ugrik fel C és szalad az új vendég felé és szó nélkül a nyakába ugrik. T -nek először elkerekedik a szeme a meglepetéstől, majd ő is átkarolja egy kézzel a kislányt.

- Tudod, hogy nem hagyok ki semmilyen bunyót. Veszett kutya nem hátrál meg!!!

- Hátrább az agarakkal, öreg, itt ma senki nem fog balhézni! - lép elő Da

- Majd azt pont te mondod meg, ugye E.T.? - húzza ki magát T és támadó állásba helyezkedik. Szemét felhúzza és gúnyosan mosolyogva várja, hogy a másik megtegye a kezdő lépést.

- Hogy is hívtad magad? Veszett kutya? Hát töröld le a vigyort a habzó szádról, és farolj csak vissza a kutyaóladba, Kutyuli! - vág vissza Da, mire O is vakkant egyet:

- Vagy csak hívd ide a sintért! Úgy hallottam, egész szép kis hordája van eltévelyedett fajtársaimból!

T villogó szemekkel mered D-re, majd közelebb ugrik, kihúzza magát és már lendíti is az öklét.
Ahogy a két kidolgozott mellkas egymásnak feszül és az ököl éppen lesújtana J lép közéjük, eltolva egymástól a két tesztoszterontól túlfűtött izomagyút.

- Fiúk hátrébb az agyarakkal, ennyi feszültségtől rögtön lángra kapok!

Erre már többen is felkapják a fejüket.

- Mi vagy te a lángralobbant lány? Ez nem az Éhezők viadala… azt hiszem jól esne egy ital… Viszont hoztam egy kis ajándékot, hátha oldódik a feszültség… Abby sütötte, és elnézését kéri, hogy ő most nem lehet jelen.

Azzal odasiet a motorjához és máris visszafelé tart egy nagy fehér dobozzal, amit C-nek nyújt át. C meglepődik, majd gyorsan kibontja a csomagot

- Pekándiós pite!!! Isteni!!! Ki kér?

T-szel együtt elindul a bárpult felé, hogy mindenkit megkínáljanak.

A kandallónál is ácsorognak páran, kezükben pohárkával vagy mézeskaláccsal. A bárpultnál csoportokban állnak és a kezdeti nehézségek ellenére is halkan beszélgetnek, itt csilingelő kacaj, ott pedig egy öblös nevetés vegyül a halk morajba. J. az erkélyen tűzijátékkal szórakoztatja D.-t, O.-t, De.-t és K.-t.

Miután kiürült a doboz C körülnéz, összecsapja a kezét és vadul számolni kezdi az összegyűlt népet. Amikor már harmadjára kezd bele - mert nagy izgalmában ez egyre nehezebb - akkor így szól:

- M gyere már, a matek a te asztalod… mondd jól számolom? Már csak egyetlen vendég hiányzik, mielőtt...


Nyereményjáték

A rafflecopter dobozba belépve máris esélyes vagy a Blogturné Klub karácsonyi mulatságának kisebb
nyereményeire. S ha netalántán az összes vendég kilétét eltalálod - indulhatsz a főnyereményért, amit karácsony napján sorsolunk! Rajta hát!

(Még egyszer szeretnénk megjegyezni, hogy nem kell kapkodni. Könnyen lehet, hogy az adott szereplőt még nem is ismeritek, mert az elkövetkező egy-két hétben kezdődő blogturnéinkban lesz majd szerepük. Direkt írunk mindegyikükről olyan tulajdonságokat, amelyekből rá lehet jönni a személyükre, így ha valami érdekes szokásuk vagy hóbortjuk van, azt tekintsétek nyomnak!)

a Rafflecopter giveaway


0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum