MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2013. december 15., vasárnap

Közeleg a karácsony… s hogy Jane Austen szavaival éljünk:
“Igazán ez a baráti összejövetelek ideje. Karácsonykor mindenki meghívja barátait, és az emberek még a legrosszabb idővel sem törődnek. Egyszer egy teljes hétre ott ragadtam egy barátom házában a havazás miatt. Kellemesebbet képzelni sem tudok. Csak egy estére mentem, és nem tudtam eljönni attól a naptól számított egy hétig.”
Nos, a Blogturné Klub tagjai is mindig szívesen látják barátaikat egy csésze teára, vagy akár egy nagyszabású, fergeteges karácsonyi partira, melyre ezennel Téged is szeretettel meghívunk, Kedves Olvasó! Ám ne számíts arra, hogy egy hét után szabadulhatsz! Neeem! Mi pontosan 24 napra tervezzük a vendéglátásodat!

Gyere, foglalj helyet közöttünk, s ha már kényelmesen ülsz, várjuk együtt a vendégeket!Fogadjunk, hogy ismered is őket! S ha mindegyikük nevét kitalálod, az összejövetel végén, vagyis karácsony napján Tiéd lehet a legnagyobb csomag a fa alatt! Nem, azt nem árulhatjuk el, hogy mi van benne, hiszen akkor oda lenne a meglepetés! De garantáltan tetszeni fog, hiszen jól megpakolták az Angyalok! :)

S ha nem sikerül rájönnöd az összes vendég kilétére? Akkor se keseredj el, hiszen számos kisebb ajándék is vár Rád!


(Segítségként: a vendégek mindannyian a Blogturné Klub turnéban részt vevő könyveinek szereplői voltak/lesznek. S ha esetleg egyikre-másikra nehéz lenne ráismerni - ne aggódjatok, adunk segítséget!)

Várjuk hát együtt a vendégeket és a Karácsonyt!!!

"Nyitogasd" ki az ablakokat, hogy összeálljon a teljes történet! Minden nap új szereplő!December 15. - Még 9 nap karácsonyigAz ajtó hirtelen kitárul és egy szoborszépségű férfi áll az ajtóban. Meg sem várja, hogy beinvitálja bárki. Hatalmas léptekkel elindul a bár felé úgy, hogy senkire rá sem néz.

M meglepődve fordul oda C-hez: Ez meg ki?
- Az egyik angyal, de inkább ne dühítsd fel azzal, hogy a nevéről kérdezed.

Az angyal félvállról visszanéz és azt mondja M-nek.

- Azt jobban is tennéd. Nem vagyok túl jó kedvemben egy ideje. Még vissza kell mennem a fészekbe, hogy… rendbe tegyem a dolgokat. De gondoltam előtte tiszteletem teszem C-nél. 

- Szívem, ha ilyen rossz a hangulatod, tudnék ajánlani neked pár hölgyet, hogy jobb kedvre derítsenek. Egy ilyen álomtestű férfiért két kézzel kapnának- mondja W majd végigsimít, R pólóján, mire az dühödten félrelöki a kezét és visszafordul a bárhoz egy pohár italért. 

Ekkor tűnik fel, hogy a fehér pólója alatt rejtőző kötésen átütött a vér.

- Uram, úgy látom, Ön megsebesült. Azt hiszem, hívatnunk kellene az orvost! - sietett oda N. - Nincs szükség orvosra! - förmed rá indulatosan R- a ti orvosaitok úgysem tudnának rajtam segíteni. 
- Ó, elnézést... Azt gondoltam, talán párbaj-baleset érte, vagy hasonló. De ha nincs szüksége a segítségre, hát ahogy óhajtja. - fordít hátat és a karácsonyfát kezdi el vizsgálgatni N.

- Dehát nem is párbaj sérülés az, szivi. Nem látod?-  leteszi a bárpultra a félig üres vodkás üveget, majd körbeforogva elkezd táncolni és hangosan énekelni, miközben karjaival fel-le csapkod.

Szálljatok le, szálljatok le
Karácsonyi Angyalok...♫

R égnek emeli a tekintet és megjegyzi
- Bár parancsot kaptam volna rá, hogy...


Nyereményjáték

A rafflecopter dobozba belépve máris esélyes vagy a Blogturné Klub karácsonyi mulatságának kisebb
nyereményeire. S ha netalántán az összes vendég kilétét eltalálod - indulhatsz a főnyereményért, amit karácsony napján sorsolunk! Rajta hát!

(Még egyszer szeretnénk megjegyezni, hogy nem kell kapkodni. Könnyen lehet, hogy az adott szereplőt még nem is ismeritek, mert az elkövetkező egy-két hétben kezdődő blogturnéinkban lesz majd szerepük. Direkt írunk mindegyikükről olyan tulajdonságokat, amelyekből rá lehet jönni a személyükre, így ha valami érdekes szokásuk vagy hóbortjuk van, azt tekintsétek nyomnak!)

a Rafflecopter giveaway


0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum